daissy -> RE: kako zmorete vsak drug dan ... (14.1.2010 10:02:14)
|
Ja tudi pri nama tole na dva dni sploh ni dober recept.....praktično nemogoče. Nimava niti potrebe niti energije se tako pogosto prepuščati sexu. Imava že 2 otroka, službe, obveznosti, krožki, prihajamo domov šele pozno poldne...vsi utrujeni in res pol ne moreš na silo....samo zato, da bi kao zanosila. Potem se ti res vse skupaj zagnusi....tako da sva tudi mi2 zdaj v zadnjem ciklusu nekajkrat sexala ampak v tistih kao plodnih dneh, pa nisva, pač ni zneslo, ni blo pravega filinga....in tako sem ravno danes zopet dobila menstro. A sem jo pričakovala. Pri prvih dveh otročkih je pač kr ratalo takoj...zdaj v trejte pa se nekaj štrika....in malce me tut firbec daje, kdaj imam sploh ovulacijo, zato opazujem sluz, probala sem že z tistimi ovulacijskimi lističi, a nisem dobila pravih rezultatov, čeprav po teh menstrualnih koledarčih, izračunih naj bi bila v ovulaciji , testi pa tega niso pokazali. Menstruacijo imam na 32 dni zadnje 3 mesece dokaj redno...no skratka bo ko bo. Nočem in ne smem se obremenjevat, ker pol sigurno ne bo uspelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Razmišljam da bi nardila recimo 10 dan po m. hormonske teste krvi, ki naj bi podali podatek, v katerem delu ciklusa se nahaj, vendar s tem nimam nikakršnih izkušenj, pa me zanima, če je katera od vas naredila te teste oz. kakšne izkušnje imate. Firbec mi ne da miru...zdaj vas razumem vse, ki se po dolge mesece, leta trudite, da bi vam uspelo zanositi....meni je že zdej bedno, ko nama ni takoj uspelo.... Lep dan!
|
|
|
|