|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neredna menstruacija in zanositev
27.6.2005 20:53:58   
lenika
Po prenehanju jemanja KT pred pole leta imam precej neredne menstruacije (32. dan, 28., 29., 42. in sedaj je že 33. dan ine še vedno nič). Z možem nameravava naslednji mesec začet delat na dojenčku zato me zanima, če neredne menstruacije nujno s seboj prinesejo tudi težave pri zanositvi? Zanima me, če je tukaj tudi katera, ki je kljub nerednim M brez problema zanosila?
Prosim za odgovore, kajti ta :hudicek: me že počasi spravlja ob živce.
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.6.2005 20:58:33   
Teni_
Po moje ni nujno, da boš imela probleme. Jaz imam sicer na minuto redne menstruacije, oz. sem jih imela, imam pa kolegico ,ki jih je imela nekje na dva meseca, včasih prej, včasih kasneje. Zanosila je po 6 ali 7 mesecih, kar se mi ne zdi nekako preveč, glede na to, da se tukaj nekatere trudijo po več let.

Vsem držim pesti:miska:.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2005 21:00:47   
baguSka
Lenika sem na istem kot ti in glede na sodelovanje že več mesecev na forumu ti lahko povem da nekatere izmed punc niso dobile M tudi več kot 60 dni in so zdej nosečke brez zdravniške pomoči.;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2005 21:02:01   
baguSka
Aja jst sm prenehala s KT pred dvema letoma in mam še zdej neredne. Delava pa od oktobra lani.8)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2005 21:28:10   
Jančika_
Nikoli nisem imela rednih M (30-45 dni). Prvič sem zanosila sedmi mesec, drugič nenačrtovano (med polnim dojenjem, še brez M, s samo dvema nezaščitenima odnosoma), tretjič pa v prvem poskusu. Tako da bi lahko rekla, da sem zanosila brez problemov.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2005 7:54:26   
darjatimci
Neredne M niso pogoj,da ne boš zanosila,najbolj pomembna je ovulacija,ene jih čutijo druge ne in uporabljajo razne metode od merjenja bazalne temp. naprej,poskusi najprej brez vsega potem boš pa videla,srečno.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2005 11:08:00   
bobika
Jaz sem tudi primer nerednih menstruacij. Po dveh letih od prenehanja jemanja kt, še sedaj nimam niti prebližno rednih. Moji ciklusi so se vlekli od 35 - 75, pa enkrat tudi 122 dni.
Pa poglej me sedaj, po 5 mesecih sem "frišna" srečka :nosecka:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2005 15:07:37   
lenika
Hvala lepa za vse odgovore, sem veliko bolj pomirjena.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!