škorpijončica -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (27.1.2010 19:50:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jpnincy IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Vila malina, hvala, da si mi povedala za tisto knjigo o povezanem starševstvu. Vesela novica glede tega; Zmenila sem se s profesorico, da bom napisala diplomo že to leto ko sem doma. Naslov pa bo povezano starševstvo! Fajn, ne? Če ve katera še za kakšno knjigo za priporočit naj mi napiše. Ali lahko malo bolj natančno napišeš oz. opišeš povezano starševstvo - o čem boš pisala (mogoče ti lahko pomagam)? Na temo starševstvo poznam nekaj knjig, sam ne vem, če ti bodo koristile: - Skrita sporočila : kaj z besedami in dejanji v resnici sporočamo otrokom - Rahločutnost do otrok : stik z otrokom v prvem letu življenja - Od poslušnosti do odgovornosti : za novo kulturo vzgajanja - Močni očetje, močne hčere : 10 skrivnosti, ki jih mora poznati vsak oče Pa še bi se kaj najdlo, sam ne bom zdaj vsega pisala, če sem slučajno čist mim... Jst se opravičujem, da me tako dolgo ni bilo, ampak včasih res ni časa.. Zdaj bom verjetno še manj na RR, ker morm do konca meseca zbrat vso literaturo in napisat osnutek vsebine, kazalo in hipoteze za diplomsko nalogo. Jpnincy, najbolje ti razložim o čem bom pisala v diplomski nalogi, če prilepim kar članek http://med.over.net/klinicne_stroke/dojenje/index.php?pcat=185&stran=8&n=14144 . Drugače pa bom to delala pri psihologiji tako da se bom razpisala predvsem o navezanosti med otrokom in materjo ter emocionalnemu razvoju v 1. letu. Sem si ogledala tudi knjigo Znanost o vzgoji in je ravno to, kar potrenujem. Hvala za nasvete in predloge, če še za kakšno knjigo veste napišite, če bom pa rabila mamice, da ispolnijo kakšno anketo pa itak vem, da se na vas lahko zanesem. Stolček za hranjenje imam tud jst in to takega ful dobrega, mi ga je fantova sestra kupila za darilo že septembra..nimam pojma kok je stal, ampak najbrž veliko.. Jasmina, saj bo, držim pesti, vem, da je hudo ampak skušaj se čimmanj obremenjevati, važno je, da se razvija pa tudi če se bolj počasi.
|
|
|
|