tulpek -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (13.1.2010 11:01:59)
|
Altaja, upam da se je stanje umirilo in da Vid nima več problemov. IZVIRNO SPOROČILO: veselka oblačenje kadar moja mama čuva Auroro, ji zmer še jopco navleče gor, pa še v deko zavije (če zaspi), pol se pa res ne čudm, da mi potem lahko otroka zuni zebe. doma imam Auroro oblečeno v bodi in majčko (s kratkimi ali dolgimi rokavi), dolge hlačke, nogavičke, pa copatke. včas jo imam boso, ker ji to ful paše, pač opazujem, da noge niso mrzle. za vn ji dam, če ni nek hud mraz zunaj samo še kombinezon čez, ker je fuuuuuuuuuuul topel, če pa je burja ali - , pa ji še eno plast oblečem. s tem da je v vozičku košara pokrita, deka je na dnu in vedno imam dekico pripravljeno še za pokrit. kapo ima za ven vedno gor. evo, moja mama bi pri temperaturah nad 0 Aurori še volneno jopco gor dala, oz. jo opremla kot bi jo js za minus. s tem da Aurora pri meni nima zunaj nikoli mrzlih rokic. zbolela pa tud še ni. Čist enako, glede mojega oblačenja Tjaša in glede maminega mnenja. No, stara mama bi še kakšno plast več dala. Pa kapica v hiši se jima zdi tudi obvezna oprema. Mi imamo okoli 20-21 °C, pa mu tanka majčka vrh bodija ni odveč. Sem poskusila samo z bodijem, pa je bil hladen na prsnem košu, tak da mu jo dam. Ampak je res tanka. Barika, js ustavim, vedno.
|
|
|
|