tulpek -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (17.1.2010 17:26:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 SONČEK LARA....Mislim, da po mleku naši otroci dobijo tisto, kar me uživamo....Če ješ predvsem hrano, ki zapira, potem se to pozna....Povsod piše, da z mlekom dobijo otroci tudi naše črevesne bakterije, ki jim pomagajo prebavljati hrano...in, če se v vašem črevesju nahajajo slabe bakterije (recimo Candida) v večjem številu kot tiste dobre, potem jih dobi tudi otrok in težave so tukaj.... Bety, js grem 3krat na dan na WC, pa mali ne kaka vsak dan, tak da pri meni se tvoja teorija podre. Kakšen je kakec zaprtega [sm=duda.gif]? Pri našem je zenfast, nič trd, lepo mehek, tak kot kaka pena izgleda. Js vse bolj razmišljam o kakšnem dodajanju, čeprav sem najprej bila strikno za to, da samo dojim do 6. meseca. Ampak moj otrok ponori, ko vidi, da mi jemo. Danes je gledal sestrinega [sm=duda.gif] kak je na malo žličko in je skoraj v njega skočil, ko sem ga dala blizu njegove žličke pa je na veliko odprl usta in se jezil, ker ni bilo nič not. Tak da jutri kupim tisti riž za v mleko, dala ga bom pa v svoje mleko. Pa še zdi se mi, da nad zizo ni več tako navdušen, vedno se najprej upira in šele, ko mu zapojem se prisesa [sm=zmeden.gif]. Mogoče je krivo tudi to, da ga vse zanima, kaj se dogaja. Zjutraj v postelji ni teh problemov. Danes mu je uspelo tudi spiti 20ml čaja, toliko ga do sedaj verjetno skupaj ni [sm=bravo.gif]. na eni drugi temi so me čist razdražile s športnim delom vozička in ker je bil sestrin ravno v pripravljenosti sem ga kar tja not dala, ampak malemu ni bilo všeč [sm=zmeden.gif]. Prvič v življenju se je jokal v vozeku, tak da smo ga dali ven in na rokah naprej, ker nisem želela, da se mi dere noter. MOgoče je bil preveč oblečen in mu zato ni pasalo. Ker v jajčki je presrečen, ko ga vozimo po trgovinah. Ali je pa začutil, da ni v svojem vozičku. Obrata še ni, ampak se fulll trudi. Se mi zdi, da ga glavica malo zafrkava, ker ostane nekje zadaj [sm=zmeden.gif]. Trebuh in noge obrne, glavo pa pozabi in potem ne gre drugi del obrata. Bo treba malo prebrat, kaj naredit s tem. Ampak pred NL se je tudi glavica obrnila pri obratu na bok, zdaj pa kar ne več. Bomo videli.
|
|
|
|