sasek79 -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (7.5.2010 22:10:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa Dober večer, da se še malo tu javim po dolgem času. Me je čili malo okarala[sm=smiley9.gif]. Danes je bilo v SN prav luštno[sm=bravo.gif]. Nas je bilo kar nekaj. In moja mala madam je skos dudo iz ust jemala Ažbeju[sm=smiley36.gif] in fant se pri tem ni kaj preveč razburjal. Doma pa duda sploh ni aktualna[sm=zmeden.gif]. Se je pa igral malo med sabo spet isti trio - Ažbe, Sara in Klemen. Naslednjič bi se morale res kje zunaj dobiti, kjer bi imeli dovolj prostora za gibanje in zganjanje vragolij- Hranjenje - probam, da ima obroke goste hrane ob približno enakih urah. Koliko in kdaj je pa na joški pa raje sploh ne štejem. Danes sem ji za malico naredila ovsene kosmiče pa notri zamešale še suhe slive, pa je z užitkom jedla[sm=bravo.gif], kar ponavadi ne... Moram zgleda tudi malo več takih in drugačnih čorb skuhati. Samo me bo moj dragi hecal kaj spet to kuham[sm=zmeden.gif]. Ve ste že začele uvajati rumenjak? Kako ga dodajate svojim nadobudnežom? Dober večer! Kako si pa ovsene kosmiče pripravila. Ali si jih v kakšen kompot namočila, ali si jih kaj kuhala. Jaz skoz razmišljam kaj naj še našemu ponudim kot prilogo, da ne bo skoz jedel samo krompir in polento. Riž mu je všeč samo, če je on ko se čisto spaca, ker je bolj sočno. Testenin samih mu še nisem dala. Ali ima katera kakšen predlog? Kobacanje: Naš se že nekaj časa kobaca. Njegov razvoj gre čisto po šolsko. Imam pa kolege, ki imajo 10 mesecev starega sinčka, ki ni nikoli maral biti na trebuščku - je skoz protestiral. Se zelo dolgo ni obračal. Najprej je sam sedel, nato je pa iz sedečega položaja začel kobacati. Najprej se je postavil na vse štiti, nato pa je kmalu tudi kobacal. Sedaj ga je povsod polno in se že postavlja ob pohištvu. Tako, da mislim, da bodo tudi tisti septemberčki, ki ne marajo biti na trebuščku, kmalu kobacali.[sm=smiley1.gif] Tanes smo imeli ultrazvok trebuščka. Nobeden ni niti vprašal kdaj je nazadnje jedel (dojila sva se dve uri pred pregledom). Ultrazvok ni pokazal nič sumljivega. [sm=bravo.gif] Sedaj moramo počakati izvide kjer bomo dobili vsa navodila v zvezi z dieto. Pričakujem, da bova kmalu (predvsem jaz [sm=jezicek.gif]) lahko vse jedla. Drugače pa smo bili danes v šparu in spet malo naredili zaloge moje dijetne hrane - predvsem priboljškov. Kako je to drago.[sm=smiley29.gif] Ugotavljam, da se moja dieta pozna samo na naši denarnici, pri Ažbetu pa ni sprememb. SN: Upam, da se vam bova tudi midva lahko kdaj pridružila. Škoda, da imava tako daleč do Lj. [sm=smiley13.gif] Jaz prav pogrešam čvek. Pri nas nimam nobene družbe za vozičkat.
|
|
|
|