lean -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (9.4.2010 8:09:28)
|
Dobro jutro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image] Neva je že spet vstala ob sedmih, je že preveč svetlo, potem pa je kar zgodnja. Če je oblačno in posledično bolj temno pa spi do osmih ali celo do pol devetih. Te žaluzije ne nardijo nobene teme, bom pa danes od šivilje dobila temno zaveso, bom vidla če bo kaj pomagalo. A tud vi opažate, da vam dete dlje spi, če je tema v sobi ? Tažana jaz se s tem ubadam na desni dojki, jo dobim kar celo rdečo + bolečina + mrzlica. Tako da zdaj ful pazim, ko se ne doji več toliko, da si jo po podoju spraznim še sama, če vidim, da je še polna. Delam pa isto kot ti: masiram pod tušem in istiskam, potem pa hladim. Edino če bi ti še kaj pomagalo je Syntocinon sprej za lažje izločanje mleka. Meni pomaga, mi ga je mami prinesla iz porodnišnice. Tako da ne vem, če se ga dobi v prosti prodaji, malo povprašaj svojega ginekologa. Sasek naj krčki čimprej minejo, da se boste naspali. Rosca sama ne bi uporabljala kakšne preveč agresivne kremice, je dokazano, da take kreme škodujejo koži. Koža je vse bolj tanjša in ni več tako kakovostna. S tem se ubada moj prijatelj, zaradi dermatitisa so ga mazali že od otroštva s podobnimi kremami in ima zdaj čisto uničeno kožo. Je tako tanka, da mu skoz poka. Tako da če se le da, uporabljal raje samo hladilno kremo.
|
|
|
|