lean -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (31.3.2010 13:25:14)
|
Evo sve nazaj. Punce a ste morale o kilogramih, sem se ful zredila med nosečnostjo in jih še zmer imam preveč. Se sploh nočem tehtat, ker bi me verjetno kap zadela, še zdaj hodim v nosečniških hlačah naokol![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] čili sem spregledala včeraj tvoje vprašanje, s to količino 180-190 ml je zdržala približno tri ure. Ji pa tolk GH dam za jest sam enkrat na dan, dopoldne dobi malo sadne kašice, takrat ne poje veliko. Tud ko sve se samo še dojile, dopoldne ni preveč marala jest, zato pa nadoknadi popoldne. So mi pa zdele povedali v posvetovalnici, da naj bi posamezni obrok GH bil količinsko 190 ml ali večja kupljena kašica. So si pa otroci res različni, tko da eni več pojejo eni manj. Glede živil so mi rekli, da ni več nobenih posebnih omejitev, če je do zdaj vso hrano lepo sprejela, se pravi ji lahko ponudim že meso, jogurte, skute, rumenjak pač vse razen kravjega mleka in beljaka, to šele po enem letu. Kljub prehladu je bla tud cepljena, je rekla glavno da nima vročine. Zdaj so ji tudi vzeli kri in je vse uredu, hemoglobin 126, tako da super in naslednji pregled šele junija. Raste po šolsko pravi pediatrinja: 8340g in 67,5cm, obseg glavice 42,5cm.
|
|
|
|