tulpek -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (20.2.2010 22:55:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Ideje in kandidatke dobrodošle... Admin pravice bom urejala jutri, ko bo osnova urejena in ko vas več prebere to revolucijo. sem se prijavila s pravim imenom pa res dej nastavitve take, da bo res res zasebno in zaklenjeno pa še nekaj ... en predlog (ni treba upoštevat), dejmo se zenit, da sodelujemo samo tiste, ki se tu poznamo, ne neke nove, ki jih pozna ena, ko je kolegica od ene .. sem na enem zasebnem forumu, pa smo gor punce, ki se poznamo 3 leta ali več, zdej pa bi vsaka svojo kolegico gor povabla, pa mi to vse tak čudno zgleda, pač me smo dale že veliko skozi, poznamo se .. pol pa kr ene "intruderke", ko niti ne sodelujejo velko ... eh BV aja, pa še to, tulpek, lahko bi vsem tistim, ki sodelujemo gor, poslala ZS, da naj pridejo (če želiš seveda) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sem mislila tako, samo tiste, ki se res poznamo in ne en kup firbcov. Da res za vsako vemo, kdo je kdo. Bom poslala drugič, zdaj grem pod tuš.
|
|
|
|