vila MaLiNa -> RE: Septembrčki 2009* 2.del (19.2.2010 9:31:53)
|
Dober dan, vidim, da Larilu spet štrajka[sm=hudicek1.gif]. Kje so kakšni postavneži[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif] Bety Veselka filmčke nalaga na youtube[sm=smiley20.gif]. Tudi sama pašem še med tiste, ki samo doji. Ja... najbolj simpl je[sm=jezicek.gif]. No probala za okus pa je že korenček, brokoli, cvetačo je že prej mami vso pojedla[sm=jezicek.gif]. Danes bo morda na vrsti krompirček, pa potem koleraba, pa kakšen ohrovt in mogoče grah. Potem bi bil pa že čas, da grem počasi na sadje. No od tu me mika avokado. Sej, če ga ona ne bo pojedla, ga bom pa jaz rade volje[sm=smiley36.gif]. Larilu[sm=bravo.gif]. Tudi sama rada spečem in naredim kakšno torto. Ampak mene pa zmeraj želatina zeza[sm=zmeden.gif]tako, da so vse torte pri meni rahli gozdiček[sm=jezicek.gif] Športni del vozička[sm=hudicek1.gif]. Kot prvo ne morem videti svoje male dame (no ona pa uživa, ko okoli gleda[sm=smiley1.gif] in ne samo enga in istga ksihta skos), kot drugo pa ste že ve napisale - ni tako "neprodušen" kot košara. HB, da smo imeli košaro in me veseli, da nismo poslušali tistih, ki pravijo, da košare ne rabiš, če se ti voziček čisto položi. Meni je prav prišla. Danes bo pa moj na dieti. Mi je dedi ričet skuhal, pa je dragi rekel, da vsega meni prepusti[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|