Bety11
|
Veselka...jaz nisem šla k nobenemu na posvet glede prehrane....damjan je naenkrat postal zelo nemiren, lačen a nič ni mogel jesti, ker vsakič, ko je primil za dojko, je začel z nogami brcat, jokat, zvijati se.....in blato je bilo zeleno s belimi koščki skute, velikosti riža..... Malo sem prebrala in se sama odločila za skrajnji ukrep pri meni....pa je delovalo....Še kapljice zraven BioGaia sem dala in smo kot na začetku, veseli, mirni pri hranjenju.....spimo ok.... Po 14.dneh diete sem vzela samo en navadni jogurt (za test) in je poleg zvijanja v trebuščku prvo blato bilo patološko (zeleno, beli koščki...).... Jajca mislim, da niso problem, ma sem vseeno ukinila...Sadje in zelenjavo (surovo) pa bom začela počasi uživati ponovno nazaj..... rota virus..... ....Zelo sem jezna zaradi vsega, kar se dogaja.....Pri treh otrocih, nikoli ni bilo govora o tem virusu.....Bilo je nekaj, kar se je izjemoma in zelo redko dogajalo.....Ko so iznajdli cepivo, pa je ratala epidemija, ki smo jo sami naredili.....Na eni strani cepivo, na drugi okužba..... ....In nekomu je pomembno le, da denarčki kapljajo..... Cepiva so rešila svet in otroke pred sigurno smrtjo.....To, kar se dogaja danes, pa je neetično, sramotno, katastrofalno.......Predaleč je šlo..... Ko so v 50.letih izumili adaptirano mleko, so vse mamice prepričevali, da je to edina prava hrana, da je njihovo dojenje prešvoh, da imajo mleko zanič......Zato zdaj v AMeriki šele odkrivajo, da je dojiti možno..... in tako naprej.... ...Zelo sem žalostna, ker je ta dojenček tako zbolel in komaj diha, pa še infuzija... ..