jutri imam izpit... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:31:01)

pa še nič ne znam. Sicer sem si začela zapiske delat že pred kakih mesecem, ampak nisem nič kaj dosti predelala. Kako se naj spravim učit v takšni vročini:((? Lahko se učim samo v kuhinji, ker je edino tam prostor, vroče pa za znoret, ker celo popoldne sonce direkt noter žge. Zdaj bom počakala, da gre Teja spat, potem pa okno stežaj, jaz pa pred knjige.

LP,
Mojca:nosecka:

Mina1 -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:33:45)

Poznamo to:

pri nas je bilo tako, ko sem finiširala z izpiti in diplomo - da je bil ati za mano z:duda: non stop, pol se pa uči in tako. Ampak je šlo, vse iz prve;)

Vseeno pojdi, sej če si hodila na predavanja oz. pokukala izpiske, ti pa mogoče še rata.

Drži se,

pa-pa Mina1

Teni_ -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:44:02)

Pisat tako ali tako grem v vsakem primeru, da vsaj vidim kako izgleda. Pa še socilogijo pišem, ki je vseeno malo bolj taka, da nekaj veš že iz življenja. Upam, da mi uspe vsaj za 6.

LP,

ajat -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:46:40)

Joj je pa res vroče, pa še učit se je treba. SEj ko bo mimo, pa bo toliko lepše.

Kaj pa študiraš?

cmokec -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:48:16)

MojcaH, jutri ti želim veliko sreče. :miska::miska::miska::miska::miska:

Teni_ -> jutri imam izpit... (27.6.2005 20:48:22)

Študiram ekonomija oz. zdaj trenutno o lepših, bolj hladnih časih:)-.

LP,

NinKa -> jutri imam izpit... (27.6.2005 21:33:39)

Mojca kaki izpit maš ti jutri? Jaz ga tut mam jutri ob 15h.

Mogoče se srečava na novem faksu.

Ja učenje v tej vročini je hudo....jaz imam svojo delovno sobo, ampak v njej je neznosno, zato se učim v jedilnici in dnevni, kjer je klima. Al pa ob večerih na balkonu.

Sicer pa sedaj v LJ tako ali tako dežuje in se je ohladilo.

Aja, vso srečo jutri....

NinKa
:sloncek::kuza::sloncek:

Joe -> jutri imam izpit... (27.6.2005 22:05:29)

MojcaH, pojdi dol z RR. Tudi jaz grem.

Teni_ -> jutri imam izpit... (27.6.2005 22:31:02)

Evo. Sem si zdaj malo pavze vzela, ker težko sedim tako dolj sključena(me križ in hrbtenica bolita). Zdaj sem si že malo razračila in je že malo bolj hladno. Sem pa popoldan v tej vročini malo spala, tako, da bom lahko danes dolgo bedela.

NinKa, jaz imam na starem faxu ob 16. uri. DAj ti 100% veš, kako so kaj izpiti med počitnicami? So še kaj potem avgusta in septembra? Rada bi še vsaj 2 ali 3 potem naredila, da ne bo drugo leto preveč dela.

LP,

soncece24 -> jutri imam izpit... (27.6.2005 22:36:03)

Mojca, držim pesti. Jaz imam še tudi enega v sredo, pa nič ne znam. Itak smo vsi isti. jaz vedno nardim super zapiske na računalnik, potem jih pošljem še vsem kolegicam, one vse nardijo, jaz pa buuuum, padem. Valda, če si nardim samo zapiske, naučim se pa jih ne.

Sicer pa imaš še celo eno noč pa še jutri cel dan, to še sploh ni za paniko zganjat.

Teni_ -> jutri imam izpit... (27.6.2005 22:39:12)

Ja, jutri cel dan. Nič ne bo s Tem. Edino, ko bo Teja zaspala za kako urco. Bo treba kar ponoči naredit, kar se še da naredit. Pičim zdaj nazaj pred knjige. Se še potem malo oglasim.

LP,

Teni_ -> jutri imam izpit... (28.6.2005 10:25:20)

Ja, to vem, samo je do zdaj samo nekaj za julij, za kasneje pa še nič.

LP,

Stran: [1]