Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuhalna svetlina in prisotnost starejšega... 12.1.2010 7:29:58
|
|
|
|
mamica2009
|
Odvisno kako ti dela nuhalno. Meni se skoz trebuh ni dobro videlo in mi je morala pogledati vaginalno, to pa mislim da ni glih prijetno če je poleg otrok. No vsaj po mojem mnenju. Če pa ti dela po trebuhu, pa ga kar vzemi s sabo, saj dosti nebo videl, ampak vseeno, je nekaj, kar človek ne vidi vsak dan.
|
|
|
|
RE: nuhalna svetlina in prisotnost starejšega... 12.1.2010 8:58:08
|
|
|
|
aprilčica07
|
Kaj vem, midva sva tudi mislila ga vzet, pa naju je neki nazaj držalo in HB, da ga nisva vzela, ker je bla NS katastrofalna in da bi v tisti situaciji še malemu mogla kaj razlagat.. ne hvala... Se je pa potem sicer vse dobro končalo
|
|
RE: nuhalna svetlina in prisotnost starejšega... 12.1.2010 8:58:19
|
|
|
|
ksenija12
|
Moj je bil takrat res premajhen (manj kot leto) in ga seveda nisem vzela...če bi bil pa okoli 3 let, pa bi ga..ampak za tisti del, ko je vse že pripravljeno (da dela uz po trebuščku, pregled opravljen), do takrat pa z atijem zunaj počakata..
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2010 13:54:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?