girly -> Dabroston? (28.6.2005 8:37:48)
|
jst imam podobne težave kot tvoja prijateljica. sem e lansko jesen krvavela cel mesec skupaj in mi je g najprej predpisala orgametril.krvavitev se je umirila, po naslednji :hudicek: pa sem sredi ciklusa, tj 14. dan začela spet krvavet in sm krvavela 14 dni. potem sem šla spet k g. in mi je predpisala najprej eno škatlo dabrostona (ker sem povedala, da se trudiva za :duda:, orgametrila se takrat ne sme jest). potem mi je nardila po :hudicek: UZ jajčnikov in maternice, rekla, da je vse ok,ampak mi dala dabroston še za 5 ciklusov in rekla, da v primeru, da zanosim , morem jemati dabroston, ker imam izgledala hormonsko neravnovesje, prenizko količino progesterona in se zato maternična stena stalno lušči, kar seveda v primeru nosečnosti lahko vodi v SS. potem sem jemala dabroston, zanosila nisem :( ...potem pa po zadnji škatli dabrostona in :hudicek:, kii ji je sledila, naslendje :hudicek: ni bilo 64 dni. potem pa krvav flekec na hlačkah, že mislila, da sem :nosecka:, pa so bili testi negativni :(. potem se je pa začel kmalu po tem krval izcedek (ponovno) in v bistvu še vedno traja (zdaj že 30 dni). sem poklicala g, mi je spet predpisala dabroston in mam potem po :hudicek: spet UZ.potem bom verjetno jemala dabroston do jeseni, takrat bomo pa vidli kako in kaj, če se bo staje umirilo. če tvoja prijateljica še vedno krvavi, naj gre nazaj k g. pa naj nardi test nosečnosti, da ni slučajno noseča...pa naj ji g naredi UZ, da se bo vidlo kako in kaj lep pozdravček girly :rozica:
|
|
|
|