Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 10:54:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ikea naj kar ostane tam ko je, pa še to je preblizu. Ma mi ni nek interes, da pridejo obiski in rečejo: "OOO, jz imam tudi tole, pa tole tudi! Iz Ikee kajne?"
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 10:55:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Gap in Bannano Republic zame, za punce Gymboree. Predvsem pa povečini pri nas ne dobim ameriških cen. za rabljeni gymoboree (no, sama sicer ne bi rekla, da je rabljen ) se obrni na RAHO
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 11:02:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ikea naj kar ostane tam ko je, pa še to je preblizu. Ma mi ni nek interes, da pridejo obiski in rečejo: "OOO, jz imam tudi tole, pa tole tudi! Iz Ikee kajne?" Saj je isto npr. če kupiš kaj od Alplesa
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 11:50:32
|
|
|
|
mišk
|
Moške in ženske ozke usnjene rockerske jakne!! Če je že model ta prav so neke žakljaste oblike, če so lepo telirane so pa s kakimi patenti na rokavih ali muckami na ovratniku! Pogrešam trgovino, ki bi imela poleg velike ponudbe za odrasle, tudi široko ponudbo raznih majčk, bodijev in dodatkov za otroke z logotipi raznih skupin ali odbitih napisov. Pa da ni samo en komad v eni številki na voljo. Pa raznorazni pripomočki in sestavine za peko.
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 12:44:37
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ustvarjalne trgovine imeš tudi na netu. memories (v Celju) je ena nova in malo bolj modernizirana. do memorisa grem kar peš , ampak ponudba in cene ne grejo skupi . pa ne kupujem rada prek neta, rajši prej vidim in prešlatam, pa škrta sem za poštnino plačevat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2010 14:00:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 14:36:46
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Gap in Bannano Republic zame, za punce Gymboree. Predvsem pa povečini pri nas ne dobim ameriških cen. za rabljeni gymoboree (no, sama sicer ne bi rekla, da je rabljen ) se obrni na RAHO daj, lepo te prosim, obleke so rabljene - ene stvari so bile samo oprane (se pravi, da so rabljene). Drugače pa so kakovostna oblačila, pač kolikor jih mi nosimo (bl malokrat vsako oblečemo)
< Sporočilo je popravil Raho -- 12.1.2010 14:39:17 >
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 17:25:00
|
|
|
|
Gina
|
Edina stvar ki jo res pogrešam je trgovina z ekološko pridelano hrano (+ eko kozmetiko, čistili...) v postojni ali logatcu ali kakšna trgovina konkurenčna "kalčku", ampak malo cenejša - v ljubljani.
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 18:20:21
|
|
|
|
tins
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Trgovine, ki jih pri nas ni, predvsem te iz UK - ampak ce bi bilo pri nas, ne bi bilo vec zanimivo Točno tako! Ko pri nas še ni bilo HM-a, sem se v Celovec vozila po robo, zdaj, ko je pa v LJ pa praktično nikoli več ne kupujem tam. Kr neki uglavnem .
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 18:38:33
|
|
|
|
Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz pri nas pogrešam edino Ikeo ... samo s tem ti najbrš nisem nič pomagala Jaz tudi. pa saj Ikeo imate zdaj v Gorici, eno uro vožnje iz Ljubljane, kot da greš na kratek izlet
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 18:39:59
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz pri nas pogrešam edino Ikeo ... samo s tem ti najbrš nisem nič pomagala Jaz tudi. pa saj Ikeo imate zdaj v Gorici, eno uro vožnje iz Ljubljane, kot da greš na kratek izlet Saj je do Celovca tudi samo eno uro in lep izlet
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 12.1.2010 21:24:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: Abbey IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz pri nas pogrešam edino Ikeo ... samo s tem ti najbrš nisem nič pomagala Jaz tudi. pa saj Ikeo imate zdaj v Gorici, eno uro vožnje iz Ljubljane, kot da greš na kratek izlet Saj je do Celovca tudi samo eno uro in lep izlet eni bi imeli vse pred nosom npr. v Celju je dovolj prostora za ikeo
< Sporočilo je popravil barika -- 12.1.2010 21:25:06 >
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 9:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: Abbey IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz pri nas pogrešam edino Ikeo ... samo s tem ti najbrš nisem nič pomagala Jaz tudi. pa saj Ikeo imate zdaj v Gorici, eno uro vožnje iz Ljubljane, kot da greš na kratek izlet Saj je do Celovca tudi samo eno uro in lep izlet eni bi imeli vse pred nosom npr. v Celju je dovolj prostora za ikeo Ko so nekaj debatirali, da bi bila v Domžalah, so se mi svetile učke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 12:28:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 12:38:56
|
|
|
|
Splišni
|
Ni problem, da ne bi bilo. problem je,d a je največkrat dražje kot je v tujini.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2010 13:19:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 14:20:57
|
|
|
|
Nenya
|
iphone in google phone, burger king normalne cene več art in hobby trgovin z normalnimi cenmi
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 14:23:51
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Edina stvar ki jo res pogrešam je trgovina z ekološko pridelano hrano (+ eko kozmetiko, čistili...) v postojni ali logatcu ali kakšna trgovina konkurenčna "kalčku", ampak malo cenejša - v ljubljani. Pa saj v postojni je bla ena trgovinca...v epik centru....a je ni več?
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 15:16:22
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: Gina Edina stvar ki jo res pogrešam je trgovina z ekološko pridelano hrano (+ eko kozmetiko, čistili...) v postojni ali logatcu ali kakšna trgovina konkurenčna "kalčku", ampak malo cenejša - v ljubljani. Pa saj v postojni je bla ena trgovinca...v epik centru....a je ni več? V epicu se pa jaz res ne spomnim nobene eko trgovine. Zraven česa naj bi bila?
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 13.1.2010 15:25:07
|
|
|
|
water lily
|
Tam zraven baby centra mislim da je. Pol naprej je bla pa ena štacuna z čevlji. Čistila pa to vem da so imeli....za hrano se pa ne spomnim če je bla. Jaz sem tam pralne oreške kupla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 10:03:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj želite, pa ne dobite? 14.1.2010 10:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Edina stvar ki jo res pogrešam je trgovina z ekološko pridelano hrano (+ eko kozmetiko, čistili...) v postojni ali logatcu ali kakšna trgovina konkurenčna "kalčku", ampak malo cenejša - v ljubljani. Jaz tudi pogrešam boljšo dostopnost in izbiro domače in eko hrane, predvsem sadja in zelenjave. V tujini je tega več, ker so tudi ljudje bolj ozaveščeni. na jetra mi gre, da moram za to, da bi dobila zdravo solato in sadje, narediti cel plan, kako bom šla v Ljubljano, tako da me ponavadi mine in grem žret tisti špric.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?