Katy78 -> RE: Spanje na hrbtu (12.1.2010 7:12:12)
|
Naš je tudi polival in je moral zato imeti vzdignjeno vzglavje in kao spati bi moral na boku. No, pa že po malo več kot 1 mesecu ni več šlo, ne glede na to, kje sem ga podprla, ker se je takoj na hrbet obrnil. Je pa hecno, kako si stroka ni enotna. V P so "težili", da naj spi na boku in da ga je treba zato založit in to po celi dolžini hrbta, ko sva bila pri 2 mesecih v KC in je sestra videla, da ga pustim spati na hrbtu, mi je začela nekaj "predavat", kako to ni dobro in da mora spati na boku ter da ga je treba samo v ledvenem delu založit. Kakšne 14 dni po tem, se pravi pri manj kot 3. mesecih pa sva bila v RA, kjer mi je ortopedinja rekla, da naj ga pustim spati kot on sam hoče in bognedaj kaj zalagat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako da jaz sem ga od takrat dalje pustila, da je spal, kot mu je pasalo, brez zalaganja in je zato tudi bolj mirno in več spal ker prej se je samo rital, ko je bil založen. Ostalo pa je dvognjeno vzglavje in kljub pogostemu in obilnemu polivanju k sreči niti enkrat nismo imeli težav, da bi se mu npr. zaletelo mleko ali kaj takega.
|
|
|
|