Katjusa -> RE: Klomifen (11.1.2010 17:50:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lidia Kosmerlj Spoštovane uporabnice foruma, nujno potrebujem škatlico klomifena, če ima prosim katera od vas viška ali za prodat? Jemljem ga že 4 mesece, po pol tabletke od 3.do 7.dne. Ginekolog pravi, da če po štirih mesecih ni uspelo, da bo potrebno kaj drugega storiti, jaz bi pa vseeno še poskusila s klomifenom, vsaj do 6. meseca. Sporočite mi lahko na naslov: Lidia.kosmerlj@gmail.com Lep pozdrav! L zakaj pa ti doze ne poveča sej pa v navodilih piše, da se doza potem povečuje do željenega učinka... lahko, da na pol tabletke ne ragiraš. A ti je delal UZ? jst sem prvič zanosla že prvi ciklus po 1 tableto.... v drugo sem jemala 3 cikluse po 1 in potem mi je dal 2 ciklusa po 2 ki pa sem jih jemala samo en ciklus potem sem pa imela ful težave s suhostjo in mi je v lekarni rekla, da je možno, da je od klomifena pa sem ga prekinla in čez 2 meseca poskusla z eno tableto (ker sem še imela doma) in sem zanosla...... poskusi se zmenit z G, da ti ga še da in da ti poveča odmerek povej, da v navodilih tako piše in da bi rada poskusla...... Upam, da bo uspelo....
|
|
|
|