|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: reševanje prevare!
11.1.2010 20:43:07   
eternety
Jaz sem bolj za varianto oko za oko, zob za zob ... oz. milo za žajfo ...

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.1.2010 20:52:17   
Felicita
ma če bi bla zveza tok oh in sploh super duper potem se ne bi varal/a. pika. pa ne mi tuki o pijači in nesrečah... če ti v vezi nič ne manjka ne varaš. če varaš očitno neki v zvezi ne štima pa če je navzen še tok popolno. in prej ko se s tem sprijazneta in poiščeta pomoč/nehata sama sebe slepit, lažje bo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2010 21:15:54   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

ma če bi bla zveza tok oh in sploh super duper potem se ne bi varal/a. pika.

To mi je najprej padlo na pamet. Če si ti na partnerja res "nor", sploh ne vidiš drugih okoli sebe, ne pa da bi še varal zraven.
Kamenja pa ne bomo metali. Ga nimam nič tle doma user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2010 21:16:22   
kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: hilenca

...jst sm mnenja, da gre prava ljubezen čez use...pa, da vam bo mogoč lažje...ne gre za prevaro iz moje strani. Ampak se vseeno trudim, da nama zopet uspe.

Hvala za prave naslove ...smo optimistični!

bla bla...če bi bila prava ljubezen sploh ne bi prišlo do tega!
In če bi bila tako nora eden na drugega kot sedaj zatrjuješ, tudi ne bi nihče postrani hopacupa.
Tako, da ne si oči mazat... KONEC je, pa karkoli je že bilo. Sedaj se trudita in bosta po možnosti še enega otroka naredila, da rešita to vajino zvezo, ki je itak samo še iluzija.
JA, vsi smo ljudje in vsi grešimo... Ampak ene napake so pač prevelike. Jaz ne bi varanja nikoli odpustila. Ne gre za vtikanje "lulčka v napačno luliko" ali obratno, gre za NESPOŠTOVANJE druge osebe.

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.1.2010 21:18:58   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

...jst sm mnenja, da gre prava ljubezen čez use...pa, da vam bo mogoč lažje...ne gre za prevaro iz moje strani. Ampak se vseeno trudim, da nama zopet uspe.

Hvala za prave naslove ...smo optimistični!

bla bla...če bi bila prava ljubezen sploh ne bi prišlo do tega!
In če bi bila tako nora eden na drugega kot sedaj zatrjuješ, tudi ne bi nihče postrani hopacupa.
Tako, da ne si oči mazat... KONEC je, pa karkoli je že bilo. Sedaj se trudita in bosta po možnosti še enega otroka naredila, da rešita to vajino zvezo, ki je itak samo še iluzija.
JA, vsi smo ljudje in vsi grešimo... Ampak ene napake so pač prevelike. Jaz ne bi varanja nikoli odpustila. Ne gre za vtikanje "lulčka v napačno luliko" ali obratno, gre za NESPOŠTOVANJE druge osebe.

user posted image user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.1.2010 21:23:02   
barika

...s partnerjem se imava noro rada,

user posted image user posted image user posted image user posted image , če bi se imela noro rada se nebi varala.user posted image

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.1.2010 22:07:14   
Vijoličarka
No, jaz ne bom trdila, da se če se 'imata noro rada', prevara ne bi mogla zgoditi. Življenje zna biti čudno in zamotano in jaz se rada držim reka 'never say never'. Čeprav si, po pravici povedano, hudičevo težko predstavljam, da bi jaz ali moj mož varala. Znanstvena fantastika. O tem ne razmišljam in ta most bomo prečkali, če kdaj sploh pridemo do njega.

Bolj se mi zdi zanimivo, da se 'imata noro rada', pa ne znata najti skupnega jezika in načina, kako to prebroditi. In praviš, da nisi bila ti tista, ki je varala. Vendar si očitno ti tista, ki je bolj zainteresirana, da se 'to prebrodi', saj iščeš pomoč.

Kot sem že rekla, če izhajam iz sebe in če bi me mene moj mož prevaral, bi nekako pričakovala od njega, da bo on poiskal pomoč, on dal pobudo in bil on bolj zainteresiran, da se zadeva reši, ne pa da jaz sprašujem okoli, kako se bova spravila spet nazaj skupaj. Na meni bi bilo samo, da premislim, ali si želim reševati ali ne in ali mu želim slediti po poti v spravo, ki pa jo mora on voditi. Seveda bi bil odgovor odvisen od 1000 okoliščin.

Torej, če nisi ti varala, ni na tebi, da vzameš nase glavni napor, da prideta nazaj skupaj. Na njemu je. Ti mu lahko samo slediš ali pa ne.

OK, mene so pač vzgajali, da ima ženska nek ponos in da moški ni lastnina.

Morda se motim, ampak imam občutek, da si v tem odnosu bolj ti tista, ki ima 'noro rada', on pa ni niti pol toliko zainteresiran. Morda je celo eden izmed tistih genijalcev, ki najprej prevara partnerko, nato prevali vso krivdo za to nanjo in od nje zahteva, da se spremeni, da nekaj stori, če hoče, da ostanega skupaj. Mogoče si ti bolj posestniške narave, v njega si se zapičila, njega hočeš, vse ostalo pa ni važno.

Prevara je precej splošen pojm. Premalo podatkov si dala, da bi ti lahko kdo tukaj kaj pomagal.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.1.2010 22:42:49   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Prevara je precej splošen pojm. Premalo podatkov si dala, da bi ti lahko kdo tukaj kaj pomagal.

Saj ni hotela pomoci tukaj, hotela je naslov, kjer lahko dobi pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.1.2010 23:47:10   
Vijoličarka

Prosim za dober nasvet v povezavi s tem, kako rešiti odnos po prevari...s partnerjem se imava noro rada, čutiva se, hočeva ostati skupaj, samo rabiva pomoč, kako iti čez vse to... zato prosim za dober naslov kamor se lahko obrneva da rešiva najin odnos!
HVALAAAAAAAA za vsakršno informacijo!

Mišek, moj stavek, ki si ga citirala, se navezuje na prošnjo za dober nasvet. Naslove so že drugi dali.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.1.2010 0:37:27   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Mišek, moj stavek, ki si ga citirala, se navezuje na prošnjo za dober nasvet. Naslove so že drugi dali.

Moja napaka, povrsno sem brala....
Sicer se vecinoma strinjam s teboj vijolicarka. Zanimivo pa mi je, kako redko kdo pomisli, da po nekih tezjih obdobjih, zamorjenosti ipd. clovek lahko naredi napako (prevara - enkratna, pojasnilo za dusebriznike), po kateri se sele zaves, kaj pravzaprav imas doma in koliko ti pomeni to kar imas doma.....
Nekatere pravijo ponos. Ce ponos prevaga, potem ni tu neke posebne ljubezni. ce trma premaga, tudi ni neke posebne ljubezni.
Ljubiti pomeni odpreti se nekomu do te mere, da nas lahko prizadane. Mocno prizadane. Ljubiti pomeni zaupati, da nas ta nekdo ne bo prizadel. Ce pa nas, ljubiti pomeni sprejeti, da ni bil cilj prizadeti nas. Tako nekako....

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.1.2010 8:56:29   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Misek
Nekatere pravijo ponos. Ce ponos prevaga, potem ni tu neke posebne ljubezni. ce trma premaga, tudi ni neke posebne ljubezni.
Ljubiti pomeni odpreti se nekomu do te mere, da nas lahko prizadane. Mocno prizadane. Ljubiti pomeni zaupati, da nas ta nekdo ne bo prizadel. Ce pa nas, ljubiti pomeni sprejeti, da ni bil cilj prizadeti nas. Tako nekako....

Mišek,se zelo strinjam z napisanim user posted image
Vendar pa je v takih primerih izpodbito zaupanje. Ko tega več ni,je zelo težko uspeti.
Pa ljubezen gor ali dol!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.1.2010 9:03:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

sta pa vedno za prevaro kriva oba partnerja, ne samo eden...

ja, sure. if you say so..
user posted image

haha,tale je dobra,kriva oba!....pocla bom.

In zakaj je pomembno,kdo je varal?Sprasuje kam naj se obrneta po pomoc,ne moraliziranja in vprasanj na vprasanjeuser posted image
Hilenca,vama pa vsekakor zelim,da gresta cez to in srecno zivita,do konca svojih dni...mal pretiravamuser posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
12.1.2010 9:34:13   
uwaga
Če sta oba za to: Pogovor, pogovor, pogovor..., pa mogoče pomoč kakega družinskega terapevta.
Pa pustit času čas. Te rane se zelo počasi celijo, izgubljeno zaupanje se zelo počasi vrača.

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.1.2010 15:14:58   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Mišek,se zelo strinjam z napisanim user posted image
Vendar pa je v takih primerih izpodbito zaupanje. Ko tega več ni,je zelo težko uspeti.
Pa ljubezen gor ali dol!

In ce sprejmes, da "ni bil cilja prizadeti nas"/tebe, da nisi osrednja tocka skoka cez plotin ce prenehas misliti kako je vse kar nekdo drug naredi posveceno tebi in zaradi tebe ( skok cez plot ni posvecen partnerju, skok cez plot ni vedno neposredno zaradi partnerja, ipd..) dosti lazje premeljes to z zaupanjem - no upam vsaj.
Tako je, ce je ljubezen - obojestranska.
Ce ljubezni ni, je slika dosti drugacna.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.1.2010 9:02:15   
dory
mene je prevaral 3x...prvič, zadnjič in nikoli več...varanje je pa zame višek in se mi s tem ne da ukvarjat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.1.2010 10:05:02   
arabela*

Prosim za dober nasvet v povezavi s tem, kako rešiti odnos po prevari...s partnerjem se imava noro rada, čutiva se, hočeva ostati skupaj, samo rabiva pomoč, kako iti čez vse to... zato prosim za dober naslov kamor se lahko obrneva da rešiva najin odnos!
HVALAAAAAAAA za vsakršno informacijo!

IN THE END IT WILL BE ALL OKEY, IF IT'S NOT THE END IT'S NOT OKEY!

kar pogumno....če se imata rada in se ljubita bo vama uspelo...
Ne zatiskajta oči pred prevaro,vzemita jo kot nekaj kar se je pač zgodilo v nepravem trebutku...kar se pač ne bi smelo....mogoče pa se je ravno to moralo zgoditi...da spoznata kako se ljubita.....lepo počaši korak po korat......kjer je ljubezen se vse da..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.1.2010 13:14:03   
boskosan
Hmmm..
Jst to vidim cist iz druge luči..
Men se nekako zdi logično, da če sta res dolgo časa skupaj, da si pač nekdo
zaželi spremembe. Valda ne morš skos v isti cekr prtiskat bi rekl tipi, babe pa
"full mi je dajal pozornosti, k mi jo moj ne več.." Pač to se zgodi sem ter tja.
Enkrat na ne vem koliko let pa itak se kej zgodi. Stavim, da je vsaj polovica
izmed teh k so tukaj na to temo kej napisali že kdaj prevarala partnerja.

Če se imata res rada potem bosta naprej skupaj drugače bosta šla narazen.
Da bi pa zarad tega zvezo prekinla se mi zdi pa itak nesmiselno, ker se ta k
je kriv po moje ne bo čisto nič naučil iz tega. Ko bo z naslednjim partnerjem
bo itak pozabil na prejšnega...

B

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.1.2010 14:47:24   
Raho
Vsakdo, ki ni bil "tam", tukaj lahko pametuje. Tisti, ki je okusil, ve, kako ravnati.

(odgovor članu boskosan)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.1.2010 22:10:54   
ronja
če ti v vezi nič ne manjka ne varaš. če varaš očitno neki v zvezi ne štima pa če je navzen še tok popolno. in prej ko se s tem sprijazneta in poiščeta pomoč/nehata sama sebe slepit, lažje bo.

Pa saj to ravno poizkušata! Ja, seveda je nekaj narobe v zvezi,če se začneta varat (kdorkoli pač), ampak to ne pomeni,d a se tega ne da spremenit - zveze in s tem tudi posledice -varanja. če si oba želita, pa res ne vidim razloga, zakaj ne.

Vsak si najde svojo lestvico, kaj bi oprostil in česa ne - nekaterim je bolj važno varanje, nekaterim (ne)kajenje, nekaterim odnos do otrok,... Meni bi zaupanje podrle čisto druge stvari, kot večini na forumu in obratno...

Sicer pa podpis pod vijoličarko in misek.

hilenca, pogovarjajta se o tem, česa vaju je strah in zakaj sta jezna. To vedno pomaga - tudi če vse štima. to si morata upat povedat. Ti lahko narediš toliko, da ne pustiš, da bi mnenja drugih določala, kako slabo se boš počutila zato. Jasno, da noben/a ne bi skalal/a od sreče, če bi se ji/mu to zgodilo, ampak ene bi samo zaloputnile vrata in šle, nekaterih pa to ne bi tako zelo prizadelo. Ni nujno, da bi to zate pomenilo konec sveta, samo zato, ker to pomeni nekaterim drugim. On mora delat na tem, da mu boš lahko čim bolj zaupala - ne samo glede prevare, ampak na splošno. Čim več si zaupata, lažje oz. hitreje bo šlo, po mojem...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2010 22:29:47   
enigma2
Najbolje bo, da se obrneta na nekoga, ki zna v takem primeru pomagati. Lahko se obrneš na Svetovalnico Fužine, saj imajo tam brezplačna svetovanja oziroma terapije (če si jih ne moreš privoščiti). V primeru, da finance niso težava, pa te napotijo drugam.
Ne obupaj!

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.1.2010 12:57:29   
roberta
Frančiškanski družinski inštitut (http://franciskani.rkc.si/fdi/)

(odgovor članu hilenca)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?