|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravček decemberke!
27.6.2005 15:19:28   
pufi 2003
Pozdravček vsem! Jaz imam PDP 11.12. po novem, prej je bil 3.12. Trebušček še zelo majhen, a že malo viden. Tudi s kg nimam še problemčkov; saj sem se zredila le 1.5 kg do sedaj.
Kako pa kaj z vami?
Zanima me, če ma katera namen roditi v PO z EA v decembru?
Jaz upam, da mi bodo vremenske razmere dovolile do Po, saj sem iz okolice NG?
Kaj pa ve?Iz kje boste prišle v PO?

Sem malo preveč radovedna, kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pozdravček decemberke!
27.6.2005 15:23:49   
devička
Jaz sem razmišljala o Postojni, vendar brez EA. Bomo pa še videli. Do decembra je še dovolj časa za razmislek...
Zredila sem se za nekje 4 kilce, požrešnost pač. Pa tista slabost je kriva, ko sem morala skos neki jest, da ni blo še huje;)
Za mojo pikico vse, tudi hujšali bomo. Ampak po porodu;)
P, DS.

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pozdravček decemberke!
27.6.2005 16:31:52   
mujcek
Pozdravljene po dolgem času!

Končno imam par minutk, da vas malo berem.
No da vam povem, da je trebuh že pošteno viden, tako da že vsak takoj ugotovi za kaj se gre :)-
Sicer pa komaj čakam, da končno spet vidim moji pikici, na drugem UZ.
Pa komaj čakam december; počutim se super, še boljše kot če ne bi bila srečka :nosecka:, predvsem pa imam veliko dela in mi čas hitro mineva in upam, da bo tako do decembra in da bo z vsemi nami srečkami vse tako kot je treba...:zajcek::zajcek::zajcek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pozdravček decemberke!
27.6.2005 19:31:23   
Anonimen
Lep pozdrav!

Tudi jaz naj bi bila decemberka (Božična)...

Sem iz Ljubljane, razmišljam pa o porodnu v Postojni, saj sem prvič rodila v Ljubljani in se je zgodilo nekaj stvari, za katere ne želim, da se ponovijo oz. jih sedaj ne bi dopustila...

O EA pa premalo vem... Samo to, da je proti bolečinam... Imam bolj nizek bolečinski prag tolerance, tako, da... Sicer, če bo tako hitro kot pri prvem porodu (1 uro), ne bo hudega, drugače pa...

Počutim se čudovito, nobenih slabosti in težav, razen tega, da me nekoliko daje pritisk (prenizek, že od nekdaj) in da sem kar naprej utrujena... Malo pa še blefiram zraven, tako, da...

Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pozdravček decemberke!
27.6.2005 19:58:49   
Anonimen
Joj, pufi, so ti težko čakanje še malo podaljšali? No, jaz upam na nasprotno, še vedno namreč ne vem, če se naj med novembrke prestavim.
Komaj čakam prve brce, pa morfologijo že čez 1 teden. Tako si želim vedet, kaj nosim pod srcem. Nimam čisto nobenega občutka. Je z vsemi tako? Ali katera enostavno čuti, ali je :modri: ali :roza: ? No, upam, da bova potem tudi ime lažje izbrala.

Jaz imam PO v širšem izboru, če bom preveč cviknila bom šla tja zaradi EA. Drugače pa LJ ali MB.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   pozdravček decemberke!
28.6.2005 7:47:22   
Yasminka
Oj!
Tud jaz sem bolj "bozicna" - PDP imam 27.12. Busi je ze ogromen, se vecje so pa prsi, s kilami sem se ustalila na +6. :)
Rodila bom v Lj, mislim da kar brez EA, ceprav nimam prav visokega bolecinskega praga. Drugace pa komaj cakam, da temperature malo padejo saj grozno zatekam.
Doma ze malo ugibamo kaj bo :modri: al :roza:. Moj :love: pravi da bo :modri: ampak potiho caka na :roza:.
Pozdravcek
Y

Neposredna povezava do sporočila: 6
   pozdravček decemberke!
28.6.2005 8:13:02   
cuma
Čau punce!
Lepo je brati, da ste v glavnem vse ok!
Glede :modri: ali :roza: se meni že vseskozi zdi, da bo :modri:, čeprav nimam preferenc: sem totalno navdušena nad :modri::roza: obema:bravo:
Drugi teden imam tudi jaz morfologijo, pa bomo videli!

Malo manj mi je sedaj jasno glede PDP.
Ko sem šla na prvi UZ, mi je ginekologinja prestavila začetek štetja nosečnosti na malo kasneje...to pomeni, da ni štela tednov od mojega zadnjega ciklusa M ampak teden kasneje. Ko sem bila na pregledu v 16. tednu, pa mi je spet štela od 1.dneva zadnje M, roka pa mi ni spreminjala. Mislite, da mi bo na morf. določila dokončen PDP?
Lep poletni pozdravček vsem!
cuma

Neposredna povezava do sporočila: 7
   pozdravček decemberke!
28.6.2005 9:08:30   
Pajaca
Evo mene. Prvič sem tudi jaz gruntala in razmišljala le o PO... pol sem pa mal razmišljala in rekla da grem kar v LJ, da majo tle vse če bi slučajno šlo kaj narobe.... pa mi ni žal... bilo je super, z vsem sem zadovoljna in sedaj sploh ne razmišljam kako in kaj... LJ pa konec.

Drgač pa nam je vseeno kaj bo, vprašali ne bomo nič, tudi prvič nisva in nama je bilo tako super, ker je bilo do zadnjega ugibanje in gruntanje in neko pričakovanje. No pa smo na Pajacovo veselje dobili punčko..... Zdaj pa si po eni strani želim fantka, da bi bil par, po drugi strani pa punčko, ko smo se ravn navadl na babnco,.... ma ja vseeno, sam da je vse ok.

Za morfologijo se bom menila naslednjič, mislim pa da bo bila enkrat začetek avgusta, ker sem prej na dopustu.

Je pa na srečo moje počutje čisto ok, kil sploh ne štejem ker kar letijo navzgor... bomo o tem drugo leto... pozna pa se mi že....samo lahko nosim še vse svoje hlače... tako da po nakupih še ne grem.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   pozdravček decemberke!
29.6.2005 16:13:10   
ninad
Živjo!

Končno sem se tudi jaz pridružila debati. Tudi meni so določoli PDP 3.12.2005 9nebesa, vendar so kar pri temu datumu ostali. Ne vem na podlagi česa ga spremenijo??? Jaz sem mojo piccolino začutila že 18.06:bravo::bravo::bravo:. En dan prej nisem vedela ali je to to:zmeden2:, naslednji dan na morju, ko pa sem prilezla ven iz vode in se ulegla na brisačo, me je pa pošteno prepričal. In tako je vsak dan, vendar da kakšen dan malo bolj miga kakšen dan manj.
Zadnjič, ko sem bila na koncertu je bilo kar malce preveč- kot da bi se napenjal, pa ne vem, če sem mu kaj škodila. V teh tednih (18-19) naj bi se mu začel razvijati sluh. Zdaj sem pa malce zaskrbljena??????:(

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?