mika -> RE: paranormalno- kaj je zdaj s tem???? (11.1.2010 16:24:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 sem si pa v mislih potem še 1m govorila:"Prosim, ne obiskuj me, ker me bo kap!"...za vsak slučaj.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] faca si. sej je babica vedela, da te je strah, zato te ne bi obiskala. Poslovili sta se, druga pa ni potrebovala. Tudi na mojega moža je babica čakala, da je prišel k njej se poslovit in je nato umrla. ko sem se zavedla, da gre za dedkovo sestrično, me ni bilo več strah. Imela me je zelo rada, zato nisem videla slabega razloga ob njenem obisku, ampak slovo. Če pa že dobiš obisk od kakšnega pokojnega sorodnika ali znanca in ne razumeš namena, pa mu je treba mašo plačat. Mojo mamo je bilo nenormalno strah stričeve žene, ko je umrla. Ponoči sploh ni upala ven. Pol ji je pa moja babica (njena mama) rekla, naj ji plača mašo, kar tud je in od takrat je strah izginil. mamajača, predlagaj svoji sorodnici, da vaši babici plača mašo. babica bo našla mir in je ne bo več obiskovala. Onidve imata nekaj nerešenega. najbrž kakšno malenkost, ki babici nekaj pomeni.
|
|
|
|