Teja K
|
Fiška ti kr počivaj sedaj, ker vprašanje kdaj boš spet spala, ko bo dete na svetu , pri moje prvem je trajalo 6 let, da je prespal celo noč v svoji postelji... Jaz pa sedaj opažam, da se očitno moj ritem že pripravlja na prihod nove članice, hihihi, sploh ne rabim več veliko spat... itak mi ni udobno, hahaha Mački in psi ter ostale male živali so odločini za otroke, še posebej za privzgojo spoštovanja do živih bit in pa kasneje za kakšno odgovornost (npr. čiščenje, hranjenje, vožnje na sprehod)... Jaz sem se tudi z mojim kar borila, da je mačka odoboril , sedaj pa je čisto nor nanj. Prvo bo maček kao samo v garaži... japajade, do naslednjega jutra ko smo meli zajtrk in smo ga slišali kako žalostno mjavka,... takoj si je izboril vhod v kuhinjo, predsobo, ampak v spalnico pa ne - je rekel , ampak potem je lahko bil v spalnici, vendar so morale biti postelje pokrite, ker je on kao alergičen, sedaj pa spi pri nas in ko sem rekla, da ko bo bebi več ne bo spal z nami, ker se bo (tak lenuh ko je ta maček) zavlekel v zibko, kar pa ne bom dovolila jaz.. je kr malo žalosten postal, hahaha... Moi sem videla, da si nekaj o previjalnih načtudirala, vendar nisem točno zasledila kaj in kako... a si kakšno ugodno varjanto našla? Jaz sem sedaj tudi pri previjalnih... Voziček že imam izbran in bo GT2 zeleni ... posteljico pa zibko pa dobim, gugalni stolček je že moja mama kupila... torej od večjih nakupov mi manjka še stolček za avto. Oblekce mi tudi že obljubljajo, pa itak si morš nekaj sam kupit, ker so take lepe micene stvari ...
|