Angel_Tian
|
Čer, da se še malo javim. zivepo - očitno ste se tole kr na brzino odločli, da bi vidva prizidek delala. Bodita pozorna in poskušajta že prej kak predračun dobit, da vidita malo glede kredita. Naj ti povem, da se lahko kar hitro zakalkuliraš. Pa nepredvideni stroški, ki na koncu koncev tudi še dodatno precej nanesejo. Že samo papirji kar nekaj stanejo, ker gradbeno bosta pa potrebovala. Se kar strinjam z j.b. - kupček na banki hitro kopni j.b. - pridna, tudi jaz sem popoldne rožice v teglce nasadila. Pa garderobo sem na dobro polovico pospravila in cote razsortirala. Zdajle sem še zlikala kar sem še imela. Jao no, čisto preveč sem danes delala, sem čist adijo Za kosilo sem hotla narest kar šmorn, pa se mi je moj režal. Pol je pa rekel, da kaj takega pa res ne misli za kosilo jest Mislim... Pol sva se skregala. Tolikokrat sem mu že rekla, da naj pove, kaj bi jedel. Saj mi ni problem skuhat, samo idejo naj mi da. Ker pač meni je večkrat tudi samo kakšna malenkost dovolj, on pa zna zakomplicirat. Sem mu rekla, da nisem kriva, če njemu take malenkosti niso dovolj, jaz se pa tudi šmorna za kosilo lahko najem. Njegov odgovor? Da očitno nisva za skupaj, če tako različno jeva Sem mu kar rekla, da je zadel v črno - da bi on potreboval eno, ki bi mu 5x na dan skuhala topli obrok, tako, ki bi samo v kuhinji čepela in mu skoz samo kuhala. Sem samo še dodala, da naj pove, ko bo takšno našel, pa se takoj spakiram in grem spekla sem mu potem čevapčiče in pomfri pa fižolovo solato (je s takim veseljem jedel ), jaz pa sem pojedla en ajmer mešane solate in kruh namakala v kis (mi ni bilo do mesa) Mislim, da je mojemu danes tale vročina in delo na soncu čisto preveč v glavo stoplo fiška - če si se že kdaj prej res tako lepo redila in hujšala, je čisto zares to lahko ena "pomoč", da zdaj nimaš strij Pa saj se ti tile pridobljeni kg sploh toliko ne vidijo. Ne vem no, vsaj meni se ne zdi, ker si pač tudi dovolj velika. Ammmmm, se je farina kaj javila? kati - samo ne mi rečt, da si še zdaj vedno v onih nogavicah Meni bi se zmešalo. Že tak je vroče, ko je sploh treba karkoli na sebi imeti caia - jaz zdajle prvič slišim za tale pas Ga ne bom imela, čeprav mi je od prvega poroda tudi malo viška kože ostalo. Jaz bi tak tečnarla, če bi takle pas mogla nosit, ker bi mi stalno bilo vroče Takole, zdaj bi mogla še pomiti posodo, ker mi po kosilu enostavno ni zneslo. Moška že spita, večerjala sta oba samo neke jogurte. Ampak ne morem več stati na nogah, podplati me pečejo, pete sploh. Sem se odločila, da bo posoda kar počakala Lahko noč in lep dan jutri vam želim. Se zvečer javim, če uspem, ker gremo čez dan pogledat dinozavre. Končno.