|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 8:22:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: Majčice 2010 - 2. del
11.3.2010 8:33:06   
K_a_t_i
Jutro,
čakam 9:30, da peljem tamalga na sistematskega user posted image . Kt zanalašč je dons že ob 6:40 tulil, da ga lulat user posted image . A prejšnje dni sem ga uro kasneje zbujala za vrtec. Mularija!

Čevlji - jst jih zaenkrat še obujem. V prvi nosečnosti pa tud zadnji mesec ni blo šans, da si jih gor navlečem... Do tja je še mesec in pol - bomo videl kaj bo. Pa sej takrat bo že za Crocse (glede na to, kaka pomlad se zunaj dela bo to hiter user posted image ).

U, cunje so oprane - grem obešat.
L8ter.
K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
11.3.2010 8:33:32   
Teja K
Dobro jutro babe!

Tudi pri nas je sneg... grrrrrrrrrrrrrrrr zdaj pa ga mam že dovolj, sploh ko si moram škorne obuvat user posted image

Zivepo - bauc bauc Teja je šel na porodniško user posted image user posted image ... Tudi jaz bi se mogla učit, pa se mi sploh ne da... niti blizu knjig it user posted image .. rada bi pa še naredila 3 izpite pred rokom... hja eni smo optimisti...

Meli - pozdravljena nazaj... jaz te čisto razumem, da se ti ne da vedno pisat,... tudi meni vsak dan bolj energija za pisanje peša... preberem še, ampak pisat pa se mi res ne da user posted image

Jaz pa spet vso noč nisem spala, prvo je veter tako zavijal okol bajte, pol so plužit začeli, pol sem bila žejna in sem pila in pila in posledično sem potem hodila na wc in hodila in hodila..., zjutraj pa bi budilko in vse ki so krivi, da moram vstajat skoz okno vrgla, tako, da dans nisem najboljše volje...

Včeraj sem imela zadnje predavanje v MŠ - zdravi zobki, šla sem samo zato, ker se je moj odločil da bo šel na vsa predavanja in na koncu smo 4 sedeli v predavalnici user posted image .. pri nas je bilo pač tako, da je bilo prvo predavanje porod in so po prvem predavanju vsi moški dobili potrdilo in potem se je skupina zmanjšala za tričetrt user posted image user posted image

Jaz že komaj čakam, da zaključim s službo... sploh se mi več ne da delat... utrujena sem in vsa dodatna dela, ki mi jih nalagajo mi grejo full naživce user posted image ...

Nič grem malo delat...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
11.3.2010 9:14:51   
Angel_Tian
Dobro jutro punce,

še dobro, da sem ženska in mi ni "treba" kidat user posted image user posted image - se vsaj na firmo lepo na skidano parkirišče pripeljem user posted image

Tian je zobozdravnico včeraj "preživel". Ampak se ni hotu sam vsest na stol, sem se jaz mogla zraven, tak da je pač dojenčka malo pomečkal user posted image user posted image Je pa za lepe zobeke dobil 2 štampiljki (zajčka in pikapolonico), ki jih seveda nismo smeli umiti user posted image

Za danes popoldne je pa moj dragi naredil načrt - se gremo vsi trije postričt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena super stvar - sem brez šefa v službi user posted image Dela siger ogroooooooooomno, ampak jaz vse porihtam user posted image - najprej pa vas hihihihihi

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
11.3.2010 9:27:21   
Teja K
Zivepo ti pa si mela pestro jutro... upam, da si izlila vse grde besede, ki jih premoreš user posted image user posted image

K_a_t_i, jaz več ne verjemam, da bo maja že pomlad... kakšni croksci user posted image , dans sem spet škornje na sebe tiščala in preklinjala sneg in sitnega dedca, ki se muli namesto da bi mi pomagal...

Angel to pa je lepo, za zobke in za sčiščen parkplac... ko sem jaz še na šoli delala se spomnim enega pripetljala, ko sem jaz in računovodkinja vsaka svojo lopato v roke vzeli in si parkplac čistli, hišnik pa je za nama stal in se polcal na lopato in naju gledal... ne bom komentirala kako so se vaščani, ki so dogajanje spremljali iz gostilne norčevali iz hišnika user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
11.3.2010 9:27:32   
emibu
zivepo-imela sva namen it u dipota in šla sva usepovsod drugam sam tam neuser posted image to sm se psomnla na poti domovuser posted image KUpla sva pa pipe pa laminat sva mal gledala in vrate pa štoke jst sm povedla da hočem use v barvi bukve on pa z nekim hrastom serjeuser posted image user posted image

šuhi-midva sva pa mogla se tko obuvat d sm jst not rinla moj pa gor vleku d ne govorim kok sma zadrgo zapenjalauser posted image tk d zdej sm si kupla mal višje teniskeuser posted image recmo d neki podobnga teniskamuser posted image k so plastične usnjeni vrjetno ne uglavnem ne premočjouser posted image gledam najprej u hervisu pod zadnje pare hm..zadnji par 90 euruser posted image noro res pol pa najdem ene v redni prodaji za 25 bravoo jstuser posted image user posted image
aja pa one nosečniške kavbojke k sm jih kupla u h&m-ju oblekla celo dvakrat in učeri ugotovila da jih ne spravim več goruser posted image user posted image user posted image
 angel_tian-tut jst bi mogla k frizerju,sam da moj je pravo nasprotje tvojga a nisi bla prejšn mesc pr frizerju to mi prbije pod nos ko mu sam omenimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2706
11.3.2010 9:30:36   
emibu
še nekaj sem pozabla grem iskat v sonjino sobo (to je sesra od mojga) svoje škarje za papir user posted image user posted image in najdem še svojo špango tm k jo iščem že en tedn mislim če se ne spokamo gor bom tak štrajt napelala da b o streha sama dol padla brez tega d bi se mogl matrat z razkrivanjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da smo use dans dobre voljeuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 9:44:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.3.2010 9:52:03   
Teja K
uuu Dipo, jaz tudi moram tja... pogledat, če dobim kakšno komodo, ki bi nadomestila previjalno mizico... (seveda po ugodni ceni)... a ve katera ali so v dipotu še tiste tetra plenice ugodno?

Zivepo ravno v nedeljo sem bila v Bauhasu in gledala parkete... men je pa full všeč temni parket, ker bo vse ostalo bolj svetlo... no bomo videli kaj se bova z mojim uskladila...

Aja še prigoda s taščo - včeraj; No imamo vsa okna na novo razen dveh, ki sta posebnih dimenzij in oblik... pa je moj poklical tipa iz Jelovice, da pride tista dva okna zmerit, da jih bomo tudi zamenjali... pa grem jaz gledat ven kolk je senga in vidim, da je tip od jelovice pršel in potem slišim iz podstrehe, kako tašča debatira, da to pa ne bo vredu ipd... skor so mi oči ven skočle, sem se preobula in šla gor, da red naredim... mislim, pa ka se ona petlja halooo in sploh ne pride pome? In potem sem jaz na hitro s tipom rešla in sva izmerla in se dogovorila... ampak pol pa sem mojmu rekla..., da če pride nekdo nekaj merit zato da nekaj naredimo, naj pride pome (trenutno nam zvonec spodaj ne dela in slišim), ker menda bolj vem kaj sva se z mojim dogovorila kot pa ona... in on meni ja ne vem... in me tudi ne zanima kaj se je menla z delavcem.... Mislim, halooo in pol se čudi, zakaj sem tiho in nič ne rečem in še on se muli... ja koji kulac... jaz tudi moram David neprestanoma govorit in razlagat zakaj nekih stvari ne sme počet ker jaka tega noče... pol pa naj še on svoji materi razloži, da bom jaz gori živela in ne on... uhhh zdaj mi je zavrelo... spet... !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.3.2010 9:57:13   
emibu
dihimo punce dihimo čne bojo računalniki pregoreluser posted image
oo zivepo hvala d si me spomnla na inpos morm mojmu tkoi povedat k se przibe s faxa...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.3.2010 10:03:58   
emibu
teja k-glede na to kak se kdo umešuje s svojimi naprednimi idejam točno vem kako ti je ta koka tašča od tašče začne zakaj pa nebojo kuhna in dnevna skupi mi mamo spodi in u srednem štuku takuser posted image user posted image ja innnnnnnnnn???zrd mene ma lahko še u štali tak postlano jst nebom mela..pol zakaj nebo pač k bojo uhodne vrate in potem stopnice in oni bi mel še ene vrate sred stopnic in še ene potem predno stopiš v stanovanje mislim škoda d ne obstaja smejko k mu čez ušesa para ven puhaauser posted image user posted image Pa pol še kr sma zbrala rdečo kuhinjo (bordo) se staa spet oglaša joi kak bo pa to zgledal rdeča kuhna nisem še nikjer kj takga vidla a ni naša spodi lepa k je hrastovauser posted image user posted image user posted image ja k že ne sovražim barve hraste dost ne pa še tist use izrezljanouser posted image user posted image user posted image izven mojga okusa..pol se je spet zaplelo pr mizi zakaj stekleno too se bo us erazbil in spet slavni stavek :MI MAMO PA TKO PA TKO user posted image user posted image user posted image No še to morm povedat da prababica to je tašča od te kokoši jedne je zgubila mal spomin pa še sliš ne dobr in mi je učasih prau užitk gledat kak jezi to kokoš k noče met hlač gor in plenice not kr nej vidi kak je fino če ti en skače po živcihuser posted image user posted image user posted image evo že spet vpije...in loputa k da misl hišo podret

no še tole morm povedat pol bom pa res nehalauser posted image user posted image zanč ji reče moj dragi e bo lahko malco nrdila k pridejo delavci in ona sam neki zamomla in je to slišu njen mož in ji reku ja kaj eno malco boš pa mende že nrdila!!in ona ja sej sem rekla da bom pa on njej sam neki si zamomlala sm si misnla bravo stariuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 10:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
11.3.2010 10:26:37   
Angel_Tian
teja k - mogoče se je RR ustrašil, da bi še resno enkrat tolk pisarla, da je raje objavilo post user posted image

Ja, ja, otroke je treba vzgajat na lepo vreme user posted image user posted image user posted image Ne, samo res. Tian že komaj čaka, da bova spet šla kake rožice nabirat, zdaj nama je pa spet vse zakrilo. Storže je pa rekel, da bo nabiral, ko bo božiček. Da jih bo pobarval in na drevo obesil. Mulc ima narejen plan že do božička user posted image user posted image (danes zjutraj je še rekel, da mu mora božiček igračko spidermana prinest in seveda kr sprašuje, kdaj bo spet božiček user posted image )

katy83 - nič hudega, če si me v jok spravla. Saj me nisi ti, ampak bolj življenje, ki zna bit kruto. Sicer smo te pa same prosile, da kaj več o tem napišeš. Tako da user posted image sploh ni panike. Seveda lahko pišeš karkoli - veselo, žalostno, še bolj veselo... user posted image user posted image Vse spada zraven, jamranje tudi ja user posted image

biba88 - hihihi, saj vem, da G ne mislijo tako resno s prepovedmi forumov. Meni je bilo bolj zato smešno, ker jaz mojo tudi nekak nič kaj ne sprašujem, tako da niti posumit ne more, da sploh kje kaj preberem user posted image user posted image Sicer smo pa tule na forumu tak same pozitivke - tu lahko komot ostaneš user posted image user posted image user posted image Da pa ne smeš paničarit (oz nobena od nas) pa tak tudi že vemo user posted image
Pa lahko rečem, da imaš vredu G. Se vidi, da ji ni vseeno in res nisi obravnavana kot pač samo ena pacientka. Nekako se mi zdi, da G, ki so že dlje časa v poslu, bolj naveličano opravljajo svoje delo. Sicer je pa pri vseh poklicih, službah tako - redki so tisti, ki zares uživajo in radi z veseljem hodijo na delo. Delo z ljudmi pa je tak najtežje in verjamem, da znajo kake pacientke grozno zatežit. Nisem na tebe zdaj mislila user posted image

zivepo - pridna, da si začela papirje urejat.
Otročnica user posted image user posted image user posted image še vedno mi je smešno, me bolj na stročnico spominja user posted image

Hja, glede tuša ali bane se bosta s tvojim že mogla sama pogovorit. Jaz sem ti samo svoje mnenje podala. Sicer bo pa kopalnica cela mokra tudi, če bosta imela bano user posted image user posted image user posted image

Uspešno nabavo ti želim.

melia
- ooooooooooooooooooo, ja ti pa si si res vzela čas user posted image user posted image Lepo, da je vse ok pri tebi in malemu.
To pa zdajle prvič slišim, da v MB tako propagirajo EA user posted image No, jaz je že ne bom imela. Če bo tak grozno bolelo, se bom pač drla user posted image user posted image user posted image
Pa le javi se še kaj, preden greš rodit user posted image

moi
- jaaaaaaaaaao, bogi mali pubček. Se je sigurno vstrašu, ko si se cela nabolena pojavla pred njim user posted image
Pa da na pregled pozabiš - mislim. Evo, naj te malo skregam user posted image

Neeeeeeeeeeee no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj si kr belo zbrala? Neeeeeeeeeeeeeeee user posted image

kati - user posted image user posted image Tian tudi kr misli, da bo dojenček znal že govorit pa hodit in vse kar pač on že zna user posted image

Joj, včeraj na poti iz vrtca me je vprašal, kako je prišel dojenček v moj trebuh. Pa sem rekla, da sva ga z atijem naredila. In ga je seveda zanimalo, kako sva ga naredila. Pa sem rekla, da sva se zelo rada imela. Pa še ni bilo konec. Ga je zanimalo, kdo je pa njega najdu user posted image Pa če je bil dojenček v trebuhu že takrat, ko je on tudi notri bil... V glavnem - dobro, da je kratka pot iz vrtca do doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajta "samske" dni user posted image user posted image

barvar - smotka ena user posted image user posted image saj ravno tej gromozanski štali čez eno leto bi se rada izognila. Pa ne bodo se znašli, tudi če čisto sami sebi prepuščeni ostanejo, ker določene stvari vem in znam samo jaz - še šef ne user posted image user posted image user posted image Saj ta odvisnost od mene je kr fajna. Me vsaj ne morejo in nočejo kr tak odpustit user posted image

m_aja - in kaj je rekla glede premale maternice? Je s tvojo punčko vseeno vse ok?

zivepo - doma bodi pa ne bo treba bunde user posted image user posted image Ali pa bi si mogoče kako od Žigata lahko sposodla?
Jaz vsaj te nesreče nimam, bunde še lahko zapiram user posted image Pa saj bo kmalu lepše vreme in ne bo treba tolk cot na sebe vesit. Malo še zdržimo.

Kaj se pa te Pia seli user posted image user posted image ima ja fajn veliko posteljo v fini sobici. Bo mogoče bolj kamparske narave user posted image user posted image

Saj res ja, kako je tokrat s krofkanjem?

carly - saj še imaš čas, da se beba obrne. Pa očitno nimam samo jaz take lenobe v sebi, moje dete tudi kr bolj miruje. Tian me je v eni uri tolk zbrcal kot tole detece v celem dnevu ali pa bolj v dveh user posted image Če bo tudi potem tako miren otrok, bo totalno nasprotje Tianu.

julka8
- lepo opravi danes na pregledu.

moi
- zakaj ti nekak ne želim, da tako dolgo ostaneš v taščini hiši (eno leto se zna fejst vlečt, sploh če sta obe doma) user posted image user posted image

Jaz nimam žaluzij/rolet, samo zavese. Ampak je spalnica v gozd obrnjena, tak da je fajn tema tam. Otroška pa ima strešno okno (sovražim strešna okna, sploh pa na taki višini, ko rabim stol, da lahko okno sploh odprem). In tu lahko žaluzije dam dol pa še zaveso zagrnem in še vedno šajna skoz user posted image user posted image

klupko - zanimiv večer user posted image user posted image
Pa saj svojega ne izkoriščaš pri nabavi. Če bi imel kaj proti, bi rekel, da nehaj metat v vozek user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
11.3.2010 10:43:51   
klupko
Punce, koliko energije že navsezgodaj!! user posted image
Prav zanimivo mi je brat o teh taščah. Moja je namreč tudi kar ena. Včeraj je pricapljala gor v kuhinjo in vidi ene nove čevlje (moje), ker sva si zadnjič kupila oba kupila po ene za spomlad in ker seveda nisva šla poročat je bil cel halo. Oh, vidva sta pa cela nova, kako vama rata, jaz ne morem nič ušparat..user posted image Ne kadit dve škatli cigaret na dan pa si lahko vsak mesec kupiš nove čevlje, hlače in torbico!! Oh, znervirala me na čisto. Potem popoldne sva pa prišla malo pozno domov, ker sva imela šolo, pa na csd sva šla in še v trgovino, tako da sva se vračala domov v največji gužvi in je res trajalo. In prideva domov, jaz ji nesem neka jabolka, ki je rekla da ji kupiva pa me pogleda tako očitajoče "a sta se dovukla?" user posted image Tak šamar bi ji prtisnla takrat, ampak sem se ji samo hinavsko nasmejala v faco in rekla, ja, prišla sva domov! user posted image Koza ena stara. Sej je ni noben prosil, da naj skida, ampak ona vedno kao nekaj se matra, potem pa joka da noben drug noče. user posted image Ja, uboga reva. Vse mora sama. Ah ja.. No, naj povem še kako je skidala....user posted image Pred bajto je dvorišče, ki je delno tudi cesta, ker se sosedje peljejo tam mimo do svojih bajt (dve bajti sta še), nato pa je naš travnik in se sneg odmetava tja na travnik. Ne, gospa ga je pol na travnik odmetala, drugo polovico pa pred bajto, zraven stopnic. Moj je znorel! Potem je itak mogu itak še enkrat it on ven in tisto odmetat na drugo stran... Uglavnem, zadnje čase mi spet tolko vleče živce, da če ne bo pridna, jo bom zakopala v sneg in ji ne bom dala čikov! haha

Zivepo, dobra si da se lahko zadržuješ pred Pio. Jaz bi po mojem preklela vse po vrsti, od tistega ki pošilja sneg, do tistega ki ga ne spuca pa bi ga mogu. user posted image Najbolj bi jih pa slišu tisti ki ne ve kaj je varnostna razdalja, sploh na ledeni cesti. Mislim..user posted image
Drugače je pa meni taka muka, ko lubi dela nočno, da je kar groza. Ponavadi greva spat v mrzlo spalnico in ker je on pečka me malo stisne da se zagrejem in takoj zaspim. Ko pa njega ni, si odprem radijator do konca dve uri preden grem spat pa je še kar premalo in me zebe in težko zaspim. Pa zbujam se vsako uro in spim s prižgano himalajsko lučko ker se ne počutim varno ko njega ni.user posted image
Lani enkrat sem se pa zjutri zbudila in je bil tud on doma, ampak se ga sploh ni slišalo da diha. In jaz cela zaspana še malo poslušam in se nič ne sliši..o moj bog, umrla sem od strahu. Sem kar skočila na njega srčeekk, srčeeeekk, zbudi see...on pa odpre oči pa pravi kaj pa je s tabo??user posted image user posted image user posted image
Še zdaj me heca, ker sem se takrat ustrašila, da bi kar umrla če bi njega zgubila in da je on smisel mojega življenja. You wish.user posted image Bo že videl hudiča ko pride najin poba, ko ne bom imela toliko časa za njega cartat...njegovo življenje bo zgubilo smisel.user posted image hahauser posted image

Kar se pa čevljev tiče, zaenkrat spravim škornje gor brez problema. No, če je le moj doma, mi jih on gor potegne, drugače pa sama zavzamem par položajev pa gre.user posted image
Za hlače pa...tudi jaz komaj gor dobim. Zihr mi jih je sušilec skrčil!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 10:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2715
11.3.2010 11:12:31   
K_a_t_i
Ajoj, kok ste načvekale! Pridne, pridne!!!! Najbolj občudujem AT user posted image . Da se ti da! (je pa super prebrat user posted image )

Tašče - jst raj ne bi neč napisala... No, sej nimam kej. Odkar mamo tamalga je prišla enih 4krat na obisk (v 3h letih prosim), zadnje pol leta pa itak ne vem točen kje je, k se je od doma odselila, ker je od sosedov iz štale smrdel (in kao se ni noben šel usajat - pač nobenem drugem ni smrdelo). Do I need to say more?! Mislem, da neeeeeeeeeeeee. In niti ne bom.

S tamalim sva s pregleda - vse OK. Je gobezdal kot navit, jst sem ga kr gledala od kje jih pobira user posted image . Samo da je dohtarca kocke zvlekla in rekla naj stolp nardi, je že bil v akciji. Ko je moral pa žogo metat, jo je pa 2krat tok nabil, da sem se kr mal za njena očala ustrašla user posted image .

Zdej grem pa mal naokol... Ga ni dopusta, ne da v kako trgovino pokukam. Če ne druzga, si moram po nov sladoled user posted image . Pa tole knjigco moram za tamavčka nabavt - da mu bo bolj jasno od kje dojenčki, kot Tianu user posted image (če jo bom sploh kje dobila... zgleda razprodana user posted image ) http://www.tzs.si/eknjigarna/product_info.php?products_id=713&osCsid=75d05888d397b4dd00e8c7c80354bb19

Papa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 2716
11.3.2010 11:33:50   
julka8
jutro oziroma dan!user posted image user posted image
no js pa s pregleda in z drugega fruštkauser posted image sred pregleda sm ratala tko lačna da sm komi pršla domov... user posted image user posted image drgač je pa vse ok, vstava je glavičnauser posted image -tooo, upam da tko tut ostaneuser posted image user posted image ma pa že skor 2 kile, računa približn da bo ob porodu povprečne velikosti in teže (tam okol 3300, 3500), sam men se vseeno zdi velik že zdej, pa obseg glavice tut, je že mal čez 30 cm če sm prov razumela..user posted image user posted image pol mi je na skrivaj stisnla še 4 slikce, k sm mogla kr douk čakat na uz k je bla gužvauser posted image dala mi je še brošuro če hočm na bris za streptokok, u nm stane to 20 evrov, bom še vidla... aja kilaža za seznam: +12 kguser posted image pol je pa še rekla, da zdej se šele začne nabiranje teže...ajoj!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
11.3.2010 11:37:01   
julka8
no ka mi je pa zdej blo nism še mislna končat pa sm kr kliknla se vid da sm čist zmedena... no zdej sm pa pozabla ka sm še mislna povedat... ja no uglavnem vse ok, slikce so ful fajne, je rekla za mojga, k ga ni blo zravn, vid se obrazek user posted image user posted image
tko da je bla res fajna dans G.user posted image user posted image
naslednji pregled mam pa 1.4., glih 35.teden, takrat bom vrjetn tut dobila te napotnce ... no to je to zaenkrat, zihr sm kej pozabla, pa kaj čmo, user posted image pozabljivost je huda rečuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
11.3.2010 11:54:27   
sabri
Oj, nisem še nič brala, ker je preveč pa nimam časauser posted image . Sem bila na dekompresiji in je meni ful pasalo, noge prav lahke pridejo potem, nam pripada 10 obiskov zastonj, tako da sem se naročila že za drug teden.
Grem pripravit za južno pa potem prečekiram, kaj ste napisale.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
11.3.2010 12:05:53   
Angel_Tian
zivepo - jao no user posted image user posted image user posted image tole se je pa kot kak akcijski film bralo user posted image Ni kaj, pestra vožnja.

Hahahahahaha ja, tak je fajn brez naših moških spat user posted image Midva s Tianom se fino razkomotiva čez celo posteljo, ko je dragi v nočni. Tian namreč ne zdrži cele noči v svoji sobi, včasih ga niti tja ne nesem user posted image

teja k (pa zivepo za tebe tudi velja) - UČIT!!!!!! user posted image

Saj še malo pa te ne bo več budilka zbujala user posted image user posted image

user posted image user posted image za opravljeno MŠ. Ti čisto verjamem, da komaj čakaš, da nehaš delat. Jaz nekak tudi, je pa hec, da je iz dneva v dan večja gužva pri nas. In nekako "ne bom mogla it rodit", če svojega dela ne bom uspela zaključit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image hura za onega hišnika user posted image Pa dol padeš no, da si kaj takega drznejo deci. Bi ga mogle kr vprašat, če svojo drago doma tudi tako slabo podela kot svoje delo v službi user posted image

emibu - bukova vrata so lepša od hrastovih user posted image
Ne moreš več nosit nosečniških hlač? Uh, pol je trebušček sigurno lepo okrogel user posted image
user posted image user posted image moj dragi mi ne more rečt kaj za frizerja, ker grem maksimalno 2x na leto. On pa tudi tak nekak, vmes ga pa jaz postrižem. Jaz pa se za sebe tudi nekak preveč ne obremenjujem s frizuro. Barvam se sama. Čupo pa imam večinoma tak s špango speto, ker sem preveč lena, da bi si neke frizurce delala. Zato tudi razmišljam malo, da bi se pred porodom na kratko postrigla user posted image Ampak je pa lahko s kako kratko frizuro tudi več dela kot pa z daljšimi lasmi. Saj ne vem, kaj naj naredim.

Hmmmm, za tole Sonjo pa ti rabiš nalepke - vstop prepovedan user posted image

zivepo
- user posted image user posted image user posted image meni je pa to samo za smejat. Bolj ko se kdo raburja (recimo tisti avdi voznik), bolj sem jaz flegma in bolj se mi smeji. Ob takih izpadih folka se jaz samo smejim, naj se jezijo, če jim je do tega. Meni se ne da user posted image

teja k - dobro premisli o temnem podu, se vsak prahec precej bolj vidi kot na svetlem. Če imaš svetlo pohištvo, lahko bolj temno kombinacijo uporabiš recimo tudi v barvah sten. Pa še kaki temnejši dekorativni predmeti in super izpade.

Vrata bi pa moj rad imel črna ali pa wenge, jaz pa sem ena druga (bela) našla - svetovna.

http://www.vovko.si/99/nova-generacija
tule je link - prva so polna, druga pa steklena. Meni so fuuuuuuuul všeč, no saj mojmu tudi, samo cena je verjetno kr navita. Ampak pri takih vratih bi lahko rekla, da jih blizu nas nihče nima user posted image user posted image

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (pove dovolj tole na tvojo prigodo s taščo?)

emibu - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hrastova izrezljana kuhinja. To so sanje vsake punce/ženske user posted image Pa kaj ti ne veš, kako majo oni dol opremljeno, da ti vse mora tako lepo povedat? user posted image user posted image user posted image

Oprostite punce, ker se tolk smejim. Vidim, da imam vsaj pri tem srečo. Ker kar se pa opremljanja tiče, pa meni nihče ne "upa" nič kaj preveč svetovat. Tak vsi vejo, da bo na koncu po moje user posted image

Hahahahahaha, bravo za tasta? user posted image

Steklena miza - sedaj imam tako jedilno z lesenim okvirjem in 4 steklene plošče vmes. V hiši bosta tako jedilna miza kot klubska miza brez stekla.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2720
11.3.2010 12:31:52   
Angel_Tian
klupkouser posted image user posted image user posted image tako navado je imel moj dragi, da je svoji ljubi mamici vsak najmanjši nakup poročal. Pa ko smo malemu recimo omaro sestavli, je mogla prit kr gledat pa za vsako stvar tako. No, moje šolanje se je hitro začelo user posted image Kaj pa imamo od tega, če čisto za vsako stvar, ki jo kupimo ve???? Ok no, če bi prispevala kak €, se mogoče ne bi bunla, tak pa... user posted image Ampak mojega še kr nisem čisto odvadila tega sporočanja, vsaj kar si on kupi ji mora pokazat - mene in malega pusti na miru user posted image

user posted image user posted image user posted image pravi klub sovražnic tašč lahko tukaj ustanovimo user posted image user posted image

S tem kletjem pa res ne vem, kaj imate. Kaj se pustite tolk jezit in provocirat user posted image Jaz te grde besede tako lepo v sebi zadržujem (mogoče jih bom kdaj za koga porabila user posted image ampak potem bom dobila prepoved govora verjetno) user posted image

Daaaaaaaaj no, malo bolj nežno pa že lahko svojega dragega zbudiš user posted image Hmmmm, spanje v toplem ni vredu. Se boljše spi, če je prostor bolj hladen. Namesto radiatorji na polno je boljše, če si kako pižamo in zokne daš gor.

zivepo
- da ne slišim ali preberem več kaj takega. Zimske kombinezone za naše bebike user posted image user posted image Se hočeš skregat z mano al kaj user posted image
Žiga pa naj se ti ne smeji tolk, naj pa bo on noseč, bi videl, kak bi šele takrat bil neroden, ko bi mu bil trebuh napoti user posted image user posted image

kati - seveda se mi da, ste mi sprostitev v službi user posted image user posted image Moram pa vsako vsaj po malem obdelat, da ne bo katera kdaj zamerila user posted image

A lahko jaz tvojega dedca dobim namesto mojega, da bom imela tak mir pred taščo?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da sta dobro opravila sistematskega. Tale knjiga pa res kr zanimiva izgleda. Upam, da ti jo uspe najt. Jaz sem se včeraj še nekak "izvlekla" z odgovori, ampak saj nas sigurno še čakajo taki pogovori user posted image

Aja, to vam mnda še nisem povedala. Ta mesec imajo v vrtcu pač največ o mamicah in pa nasploh o družinah. In bodo spoznavali tudi kje in kako nastanemo. Da jim bo pač malo bolj jasno. In mene je vzgojiteljica povabila, da bom enkrat konec meseca prišla k njim na obisk. Da pač bodo lahko malo trebušček pobožali, pa da povem, kako se počutim. Da jim nekako povem, da dojenček v trebuhu tudi bedi in spi in je kot oni itd itd user posted image

julka8 - user posted image user posted image za dobro opravljen pregled. In ja, končno ena G, ki pravi tako kot moja. Zdaj se bodo šele pravi kg začeli nabirat user posted image Ampak ta zadnji mesec res dete dobiva največ na teži in velikosti.

sabri - user posted image user posted image da ne odlebdiš zdaj, če maš čisto lahke noge user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
11.3.2010 12:38:55   
emibu
zivepo-ja za vrate sem mojmu že omenla kluke pa tut ne mislm akupovat za 100 eur za eno kr nama je to trenutn preveč mogoče pa kdaj bog veuser posted image user posted image
pa men se pa zdi da zraven take kuhne nemorm met lesene mize (izrezlane po možnostiuser posted image user posted image )

klupko-glede šparanja tut nama trobi skos sploh men k se kupim lak za 95 centou in pol bo ona men jaskalauser posted image user posted image nj pogleda od mojga sestro k si celo barvno paleto zmeče n lase in na oči ahh ne to je pa pocen anuser posted image
ja učeri k sma šla u lj je tut začela jst u takem vremenu nebi hodla ka sploh morta u lublano sej mata use u krškem ja res mama eno trgovino pa če tist 2x2 vlko pa skos teži ja jst nebi tko ja jst bi tko user posted image user posted image user posted image ka hudiča me briga kok bi onauser posted image pomoje bo res usšilec kriv jauser posted image user posted image user posted image user posted image

angel_tian-nalepkeuser posted image user posted image user posted image ja pa kaj še edino dva bulmastifa pred vrata prvezatuser posted image tut jst se razmišlala o kratki frizurci sam sem nekak tko navezana na svoje laseke d bi vrjetn biu spet jok u bajtuser posted image barvam se tut jst sama čeprou se že dolg nism sm si nazadne dala delat pramene in e se zdj sama pobarvam bo spet hudič tk d bo treba raskirat za frizerjauser posted image
za drugi tvoj post se pa lahko sam razpočim od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
11.3.2010 12:41:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.3.2010 12:56:43   
katy83
danes vas samo malo pozdravim, ker me čaka tona likanja. Pa tv zraven, pa kakšne kokice, te pa to traja potem cel popoldan. user posted image  Prave rituale imam s tem likanjem. user posted image

Skratka, danes dobila denar od CSD za paket user posted image , v soboto greva z dragim v Graz user posted image .

pa babike ne se na kratko pošišat, vam bo žal. Meni je vedno bilo. Dolge lase daš v čop, pa je to to, s kratkimi pa je vedno štala. Vsaj pri meni, ko mi vsak las potem drugače štrli. user posted image

uživajte, pa ju3 kak roman napišem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.3.2010 13:21:39   
Angel_Tian
emibu - no, no, zdaj se pa že malo norčuješ. Kako ne moreš zraven bleščeče rdeče kuhinje imeti lesene izrezljane mize - masivne seveda. A še nisi slišala, da je zelo moderen mix stilov user posted image user posted image user posted image
Če boš imela tako opremljeno, sigurno pridem na obisk. Kafe in košček peciva, ki mi ga boš ponudila, bom pa na kuhinjskem pultu pojedla user posted image user posted image

Huh user posted image taka mirna punca si bila, polna razumevanja s taščo. Se mogoče malo preveč z nami družiš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, mene danes vse boli od smeha no. Ti vaši komentarji. Kolker jih razumem, tolk me tudi v smeh spravljajo. Al pa si res preveč slikovito predstavljam - fen + tašča user posted image

zivepo
- pohištvo bo res bolj temno pri nama in tla seveda svetla. Ampak jaz sem hotela ta bela vrata, da bi se potem na fulare lahko po stenah izživljala. Še dobro, da smo še daleč od nakupa vrat, da je še čas za moje fantaziranje. Zmagala bo itak cenejša varianta user posted image

katy83 - kokice + likanje? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa res lahko traja ja hahahahahaha
Jaz se zdaj raje sploh ne spravim tistih 3 ali 4 strojev oprat, ker imam vse zlikano, tak bi si pa spet samo delo naredila user posted image user posted image

Jaz bi tudi zapravljalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
Presneto no, da se bom jaz tudi mogla do papirovja spravit.

Pri kratkih laseh sem jaz tudi tak kot kako strašilo. Misliš, da se lahko pri frizerki dogovorim, da bi me vsako jutro porihtala - brezplačno seveda user posted image user posted image
Zakaj te frizirane frizure zdržijo le do prvega pranja ali pa še to ne user posted image user posted image user posted image

Malicaaaaaaaaaaaaa (št. 3 danes) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?