Angel_Tian
|
teja k - mogoče se je RR ustrašil, da bi še resno enkrat tolk pisarla, da je raje objavilo post Ja, ja, otroke je treba vzgajat na lepo vreme Ne, samo res. Tian že komaj čaka, da bova spet šla kake rožice nabirat, zdaj nama je pa spet vse zakrilo. Storže je pa rekel, da bo nabiral, ko bo božiček. Da jih bo pobarval in na drevo obesil. Mulc ima narejen plan že do božička (danes zjutraj je še rekel, da mu mora božiček igračko spidermana prinest in seveda kr sprašuje, kdaj bo spet božiček ) katy83 - nič hudega, če si me v jok spravla. Saj me nisi ti, ampak bolj življenje, ki zna bit kruto. Sicer smo te pa same prosile, da kaj več o tem napišeš. Tako da sploh ni panike. Seveda lahko pišeš karkoli - veselo, žalostno, še bolj veselo... Vse spada zraven, jamranje tudi ja biba88 - hihihi, saj vem, da G ne mislijo tako resno s prepovedmi forumov. Meni je bilo bolj zato smešno, ker jaz mojo tudi nekak nič kaj ne sprašujem, tako da niti posumit ne more, da sploh kje kaj preberem Sicer smo pa tule na forumu tak same pozitivke - tu lahko komot ostaneš Da pa ne smeš paničarit (oz nobena od nas) pa tak tudi že vemo Pa lahko rečem, da imaš vredu G. Se vidi, da ji ni vseeno in res nisi obravnavana kot pač samo ena pacientka. Nekako se mi zdi, da G, ki so že dlje časa v poslu, bolj naveličano opravljajo svoje delo. Sicer je pa pri vseh poklicih, službah tako - redki so tisti, ki zares uživajo in radi z veseljem hodijo na delo. Delo z ljudmi pa je tak najtežje in verjamem, da znajo kake pacientke grozno zatežit. Nisem na tebe zdaj mislila zivepo - pridna, da si začela papirje urejat. Otročnica še vedno mi je smešno, me bolj na stročnico spominja Hja, glede tuša ali bane se bosta s tvojim že mogla sama pogovorit. Jaz sem ti samo svoje mnenje podala. Sicer bo pa kopalnica cela mokra tudi, če bosta imela bano Uspešno nabavo ti želim. melia - ooooooooooooooooooo, ja ti pa si si res vzela čas Lepo, da je vse ok pri tebi in malemu. To pa zdajle prvič slišim, da v MB tako propagirajo EA No, jaz je že ne bom imela. Če bo tak grozno bolelo, se bom pač drla Pa le javi se še kaj, preden greš rodit moi - jaaaaaaaaaao, bogi mali pubček. Se je sigurno vstrašu, ko si se cela nabolena pojavla pred njim Pa da na pregled pozabiš - mislim. Evo, naj te malo skregam Neeeeeeeeeeee no Zakaj si kr belo zbrala? Neeeeeeeeeeeeeeee kati - Tian tudi kr misli, da bo dojenček znal že govorit pa hodit in vse kar pač on že zna Joj, včeraj na poti iz vrtca me je vprašal, kako je prišel dojenček v moj trebuh. Pa sem rekla, da sva ga z atijem naredila. In ga je seveda zanimalo, kako sva ga naredila. Pa sem rekla, da sva se zelo rada imela. Pa še ni bilo konec. Ga je zanimalo, kdo je pa njega najdu Pa če je bil dojenček v trebuhu že takrat, ko je on tudi notri bil... V glavnem - dobro, da je kratka pot iz vrtca do doma Uživajta "samske" dni barvar - smotka ena saj ravno tej gromozanski štali čez eno leto bi se rada izognila. Pa ne bodo se znašli, tudi če čisto sami sebi prepuščeni ostanejo, ker določene stvari vem in znam samo jaz - še šef ne Saj ta odvisnost od mene je kr fajna. Me vsaj ne morejo in nočejo kr tak odpustit m_aja - in kaj je rekla glede premale maternice? Je s tvojo punčko vseeno vse ok? zivepo - doma bodi pa ne bo treba bunde Ali pa bi si mogoče kako od Žigata lahko sposodla? Jaz vsaj te nesreče nimam, bunde še lahko zapiram Pa saj bo kmalu lepše vreme in ne bo treba tolk cot na sebe vesit. Malo še zdržimo. Kaj se pa te Pia seli ima ja fajn veliko posteljo v fini sobici. Bo mogoče bolj kamparske narave Saj res ja, kako je tokrat s krofkanjem? carly - saj še imaš čas, da se beba obrne. Pa očitno nimam samo jaz take lenobe v sebi, moje dete tudi kr bolj miruje. Tian me je v eni uri tolk zbrcal kot tole detece v celem dnevu ali pa bolj v dveh Če bo tudi potem tako miren otrok, bo totalno nasprotje Tianu. julka8 - lepo opravi danes na pregledu. moi - zakaj ti nekak ne želim, da tako dolgo ostaneš v taščini hiši (eno leto se zna fejst vlečt, sploh če sta obe doma) Jaz nimam žaluzij/rolet, samo zavese. Ampak je spalnica v gozd obrnjena, tak da je fajn tema tam. Otroška pa ima strešno okno (sovražim strešna okna, sploh pa na taki višini, ko rabim stol, da lahko okno sploh odprem). In tu lahko žaluzije dam dol pa še zaveso zagrnem in še vedno šajna skoz klupko - zanimiv večer Pa saj svojega ne izkoriščaš pri nabavi. Če bi imel kaj proti, bi rekel, da nehaj metat v vozek