Katy78 -> RE: kateri čaj otroku staremu 11 mesecev? (12.1.2010 7:36:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 Jaz bi pa samo nekaj vprašala, brez slabega namena. Zakaj svojim otrokom pravzaprav sploh dajete za pit čaj? Zakaj pa ne navadne vode? Res sprašujem iz firbca, ker meni namreč ni nikoli padlo na pamet, da bi tamali kuhala/pripravljala čaj za pit. Jaz natočim vodo iz pipe in to je to. Tudi vsi ostali doma pijemo za žejo izključno vodo. No ja, kadar me zebe si res skuham kakšen čaj... Jaz pijem izključno vodo in sem jo tudi tamalemu začela dajati ampak je bil sposoben da tudi po 2 dni ni naredil niti požirka. Ko pa sem mu na 2dcl vode dala eno čajno žličko čaja (po navodilih bi morala biti 1 žlička na 1 dcl vode), da je bilo komaj čutiti, da ni sama voda, pa z veseljem popije. Saj ali pa če bi mu sok zelo razredčila, ampak kaj, ko ga nimam navade imeti doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer je merilo št. polulanih plenic in da če bi bil fajn žejen, bi tudi vodo pil, ampak glede na to, koliko on prešiba in prešvica, se mi vseeno zdi fajn, da vsaj malo spije, ne pa da v 2 dneh ne naredi niti požirka.
|
|
|
|