Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

TomTaylor -> Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:18:31)

Dostop ni mogoč. Nimate dovolj pravic ali pa dostopate do zasebnega področja.Prosimo, da se prijavite z zadostnimi pravicami ali kliknete sem za vrnitev na vstopno stran.

Kaj to pomeni? A čistijo temo? Ker zaklenjena pa (še) ni.

TomTaylor -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:20:39)

Na, a zdaj jo pa ni več gor!? Brisali??

Šaki -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:21:58)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Na, a zdaj jo pa ni več gor!? Brisali??

briasli ja....manj vemo bolje je....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Gina -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:25:50)

Ja, to pomeni, da jo čistijo, ker je nekdo grozil. S tem ni rešenega očitno nič. Če človek 10 dni in več očitno melje o nekem drugem človeku, kako bi mu kaj naredil, je nemogoče stvar rešit samo s tem, da se tema briše ali nekoga opozori!

madela -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:28:14)

A je kdo grozil? Sem prebrala samo Repkine poste,ki govori o samomoru?

madela -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:30:23)

Se pa strinjam s tabo Gina.Na tak način se ne reši nič.

Gina -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:32:04)

IZVIRNO SPOROČILO: madela

A je kdo grozil? Sem prebrala samo Repkine poste,ki govori o samomoru?

NIsi razumela vsebine, ker nisi brala vsega ozadja pred novim letom, ti si jo še branila. Grozila mi je, da me bo našla in ne vem kaj vse naredila in tudi danes je pisala o tem,d a kdor ji je nekaj naredil, da bo za njim maša. Name je jezna. Brez razloga.

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:34:25)

jaz nisem od novega leta do danes zasledila nobenih grozenj....
samo, da naj bi umrla...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:35:17)

gina, a imas kake probleme zdaj z njo?

Rožica I -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:35:56)

E, daj [sm=zmeden.gif]?! Tudi meni se je, uboga reva, danes v dno duše zasmilila...
Zakaj pa se je nate spravla, Gina?

madela -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:37:25)

OMG! Gina,nisem vedela,res ne!
Jaz sem jo branila samo iz enega razloga. Ker je povedala,da je bolana in ker sem tudi sama bolana,zdravila ni. Sicer ne bom umrla,pa vendar vem kak jeza,obup in groza te prevzame,ko ti povedo tako novico.
Zato sem pač sklepala,da ji je tako hudo in kaže svojo jezo in obup tukaj na forumu.
Gina,srečno!

Gina -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:39:34)

Zato ker sem ji rekla, da nas je res skrbelo zanjo in da v resnici nismo mogli njenih postov prebrat. Je psovala in žalila vse povprek in grozila in grozila. Predvsem meni. In ni nehala in ni nehala, več strani tega. Če se je kdo oglasil, je pa še njega spsovala, pa zraven spet cele litanije o meni groženj in psovk. Ženska potrebuje pomoč. To je več kot očitno. Brisanje ne bo pomagalo.

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:40:10)

repka je jasno in glasmo povedla, da gre umret...za mozem...pri 36-ih...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
sam ne vem al misli samomor al je bolana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Petka09 -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:44:24)

Kolikor sem jaz razumela na tisti temi o minljivosti, je tako na hitro vmes pisala o tem, da bo umrla... Da je mož bil iz obale doma in da je umrl, in da gre ona zdej za njim.
Pa o neki kremi za lase al maski... je govorila na drugi temi, češ, da jo podari eni uporabnici, kateri je pisala post, češ, da ona je ne bo rabila, ker bo umrla.

Jaz sm razumela, da je nekaj bolana.. zdej pa ne vem, al je smrtno bolana al si res misli kaj naredit. Samo nekak sem sklepala, da gre prej za neozdravljivo bolezen in da ji ne preostane več veliko. Tudi njeno pisanje je zelo nerazumljivo, besede so prav nametane skupaj, en kup nekega razmišljanja, jeza na cel svet, želja po maščevanju, samopomilovanje,.... več čustev hkrati.

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:45:57)

ja petka......meni je isto prisio na misel....na samomor nisem pomislila...

do zdaj.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2010 21:46:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

madela -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:47:02)

Kakorkoli že,mislim da je potrebna pomoči,bližine nekoga,ki bi bil ob njej v teh težkih trenutkih. Tudi grožnje niso nobena rešitev!

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:47:42)

mileena, tvoja tema je bila za raz,islit. in sem razmislila. ceprav nisem pisala.....

Rožica I -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:53:27)

O, shit no.. Upam, da na takšen način samo kanalizira to svojo veliko žalost (žal, slab način- ampak niti predstavljati si ne morem, kaj uboga preživlja [sm=smiley13.gif]).

Je pa dejstvo, da take zadeve- tako grožnje tebi, Gina, kot tiste o njenem samomoru- človek ne more in ne sme ignorirat!

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 21:56:08)

florina ji je hotela odkrito pomagat, pa je bila zbrisana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Jerneja_ -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (10.1.2010 22:01:15)

Na O portalu imate napisano več in bolj na široko kaj in kako je s temo, zaklepanjem dveh današnjih tem.

Tema je umaknjena v Arhiv, ni izbrisana ali zaklenjena!

Ker sem bila polno zasedena s pisanjem odgovorov na vaše maile in ZS vas tukaj še nisem obvestila o umiku.

Vse napisano do sedaj je posredovano naprej. Ali bomo dejasnko lahko kako pomagali uporabnici pa danes ne bomo izvedeli.

Anonimen -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (11.1.2010 0:12:47)

aha!

mamamajča -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (11.1.2010 12:42:14)

kar nekaj...

Kerensa* -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (11.1.2010 14:04:19)

Glede na to, da so temo "Umik teme" na "O portalu" že spet zaklenili, tukaj odgovarjam Jerneji RR, da me odgovor na vprašanje ne zanima več, ker je postalo celo meni, naivni optimistki, jasno, da nimajo namena odgovoriti in da se iz posta v post samo izmikajo. In glede na to, da Repka ni grozila meni, temveč Gini, jaz pa sem se samo postavila njej v bran, v končni fazi tudi nisem osebno vpletena v ta"dogodek", zato se mi od tega trenutka dalje, Jerneja RR, sladko fučka za vse v zvezi s tem, razen za Gino. Če bo treba, bom njej pomagala na kakršenkoli način, za vse ostalo pa citiram Volgine besede:"Ravno mi je do Pakistana in nazaj."

bumerang -> RE: Kaj je to na temi o minljvosti življenja?? (11.1.2010 16:21:25)

No, Kerensa, vsaj za Pakistan ti ni vseeno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Se pa tudi meni zdi za malo (a sem to že omenila?), da se najprej zahteva, da se popljuvane uporabnice opravičijo, potem pa se neuravnovešeno osebo samo obvesti o nekoliko... ehm, kako že? ... netaktnem obnašanju in kasneje na nove navale bruhanja sploh ne reagira. Razen z zaklepanjem.

Me zanima, kaj ste naredili za zaščito Gine in ostalih uporabnikov, katerim je odkrito grozila. Konkretno.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>