manna
|
Z našo princesko je podobno. Do 5.meseca je bila polno dojena in nikoli nisem vedela koliko popije, večkrat se mi je zdelo da samo visi na meni in cuclja, požira pa ne. Redila se je minimalno, pol kg na mesec, ravno toliko da je bilo kao dovolj. Pri 5,5 mesecih smo začele uvajat GH in takrat mi je postajalo vedno bolj jasno da njej hrana pač ni všeč. Nobena. En čas ji je bilo zanimivo in je pojedla včasih tudi 60g sadne kašice, zdaj pa spet štrajka. Ima 7 mesecev, dojit se noče več (razen ponoči ko visi na meni, ampak ne požira kaj dosti), po steklenički popije maksimalno 500ml na dan. Pa še to noče pit v naročju, v dnevnem prostoru, ampak moram it z njo v spalnico, kjer je nekoliko temneje, jo poležt na veliko posteljo, ležat zraven nje, potem pa pije. Poskusite še vi tako, da jo hranite v prostoru kjer spi, v miru, brez igračk zraven. Čajev, sokov, kompotov noče pit. GH poje mogoče par žličk če ima dober dan. Ima pa naša pri 7 mesecih 7100g, kar je za njeno starost premalo, je pod povprečno črto. Je pa zeeeloooo dobre volje ves čas, čebja, vriska, se smeje vsakemu, se poskuša malo kobacat, skratka, je super punčka. Očitno ne potrebuje več hrane, kaj čem. inč, koliko pa tehta tvoja punčka?
|