Ulla80
|
Ja seveda, kaj nas pa briga. najbolje pustit vse skupaj, potem pa krivit inštitucije in državo, ker ni naredila nič. pa na starševskem forumu je pisala, kaj preživlja, pa ji na grozo vseh nihče ni pomagal...kako tipično razmišljanje pomagaj ji ne vem kaj čakaš. pa glede na to, da NE ŽELI pomoči ( čudn a ne) od nobene tle gor, najboljš da jo s kolom po buč, pa zvežeš, da se bo spametovala, kok je tod čudna, umrla bi rada, ti ji bi rada pomagala, ko pa je lajf tko lep seveda je klic na pomoč, čeprov jaz nisem nikjer zasledila, da bo delala samomor, to ni nikjer napisala, napisala je da bo podarila masko za lase, ker bo umrla in podobno. in ja, nobenga nič ne briga, sploh če ji ne moreš pomagati, oz. če pomoči niti ne želi, NE BRIGA te, če ona ne želi živet. a se ti mogoče zdi da nima pravice do tega? da je tvoja pravica do mirne vesti, ko rečeš ooo boga, kliče na pomoč, noben ji ne pomaga....večja kot njena pravica do ne-življenja?