Pajaca -> kitajska hrana (27.6.2005 14:32:52)
|
Ma ne komplicirajte. Lahko ješ vse, nič ti ne more škoditi, razen surove stvari (tatarc, tiramisu....) Pikantno jej po želji. Res so ene bolj občutljive na to kot druge, a če je teb ok pol ni panike. Sem bla med 1 nos... s še eno noečko na večerji... sva jedle kalamare s tržaško... jaz bila boga da je hudo, ona si je dala dvojno porcijo tržaške pa je bla čist ok... pač druga prebava. Kar se pa gob tiče. Če poješ gobo sem ali tja in to ne pozno zvečer, potem ne škodi. Če pa boš pozno zvečer pojedla gobovo juho, pa pečene jurčke, pa zrezek z gobovo omako, pa še mal pohanih šampinjonov... je pa kriza že če si nenoseč in imaš težave. Gobe so namreč bolj ko ne začimba in so zelo težke in se jih je v majhnih količinah in raje čez dan kot zvečer. Pa še to... moja ugotovitev... med nosečnostjo je treba jesti vse po vrsti in potem imaš manj problemov z dojenjem in uvajanjem hrane. Če je otrok že med nosečnostjo navajen na vse, bo kasneje lažje. Dost govorjenja... gremo v kitajsko na kislo pekočo juhico.... pa račko pa še kaj.
|
|
|
|