zoya_ -> Preveč firbčni sosedje! (27.6.2005 13:58:23)
|
ankica :)-:)-:)- ta je pa dobra res... Ej sam men gre to tud tolk na k..., kva morajo vsi vse vedet. Zadnjič je mojmu stara mat rekla, da mene ne sme tja v vas prpelat, da jim ne bo delal sramote (moj se je loču, starci po letu in pol nočjo tega dojet - stric in mami njegova sta se tudi ločila, in jaz sem sedaj sramota, pa ne poznajo in nikol me niso vidl, samo po pripovedovanju bivše me "poznajo") Pol sem pa jest rekla, ma greva z roko v roki po ulci gor pa dol, pa se naj v rit ugriznejo zarad mene. Sramota ja itak!!!!:grrr: MEn je bilo pa že celo življenje prav vseeno, kva mislejo sosedje, pa sem bla tud bolj na vasi doma. MOj fotr je skoz govoru, pa dej, kva bojo pa rekl sosedje, jest pa še bolj kontra... naj govorijo, da se ne bojo samo o vremenu pogovarjal. :)-:)- Zarad družbe sem bila že kot najstnik ožigosana kot narkoman, v pričo mene se ni nikol noben drogiral nisem niti vedla, če se je kdo, jaz sama pa nisem poskusila niti cigarete, alko pa ravno 3x na leto po kozarc vina... pol pa take zgodbe... za bruhat...:zmeden2:
|
|
|
|