cres ali krk (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


ursi -> cres ali krk (9.1.2010 17:09:55)

Pozdravljeni!

Letos si bomo po lanskem premoru spet vzeli malo dopusta, verjetno pa še začetek septembra. Takrat bomo imeli tri otroke, stare 4 leta, 2 leti in 5 mesecev. Radi bi odšli na kakšen bližnji otok na hrvaškem. Trenutno razmišljamo o Krku in Cresu. ali ima kdo kakšne izkušnje s počitnikovanjem na teh dveh otokih? Kakšni dobri kontakti? Bi pa vzeli apartma ja. Radi bi, da morje ni preveč daleč in še bolj pomembno, da bi bila blizu kakšna igrala za otroke. Do sedaj smo bili samo na Krku v Baški. Vse informacije dobrodošle.




Ribica ** -> RE: cres ali krk (9.1.2010 17:29:29)

Bili na Krku v Njivicah, pa ne bomo vec - sploh, ker imamo psa, Krk pa je psom izredno neprijazen otok. Pa se hladnejsa voda je bila, kot na Pagu, pa mi je ze tam dostikrat premrzla. Julija smo bili dol v dolgih rokavih (dvojnih!), v LJ so pa imeli 30 stopinj takrat. Prevec nestanovitno vreme za moj okus.




gita10 -> RE: cres ali krk (9.1.2010 20:26:08)

Na Cresu nisem nikoli letovala sem pa velikokrat se vozila po njemu, ko sem hodila na mali lošinj.
Na krku pa je lepo v Malinski. Za otroke je pa najbolj primeren Mali lošinj zaradi klime tako, da ti za otroke, če si se odločila za Kvarner predlagam to. Plaža sunčana uvala. Sicer nisem nikoli spala v apartmajih ampak po moje ni teško na internetu najti kakšen apartma tam.




end1 -> RE: cres ali krk (9.1.2010 20:57:48)

z malima otrokoma hodimo na Krk v Šilo, lepo dokaj mirno, zelo blizu SLO meje, ker če moja tamala zbolita imam najraje da sta hitro doma, pa še most je vsaj v večini primerov odprt, medtem, ko sem že doživela da s Paga ni šlo z nobene strani.





Ribica ** -> RE: cres ali krk (10.1.2010 19:07:25)

Ja, mi smo se v Šilo hodili kopat vsak ljubi dan iz Njivic - 20-30 min v eno smer, odvisno od hitrosti voznikov pred nami. Ni bilo fajn. Ker v Njivicah so bili itak en na drugem nalimani, na pasji plazi ljudje brez psov in fajn mrzla voda, tako da vcasih nismo imel se kam dat, v Silu so pa vsaj psi dovoljeni na plazi (ne na mivkasti, kar me ne moti), pa voda ni bila vedno najbolj cista, pa dostop bolj tako - ce si vajen Paga in mivke in kamenckov, ti potem na Krku ni prevec vsec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




end1 -> RE: cres ali krk (10.1.2010 20:33:43)

Sv Mark je zato idealna plaža, stran od gužve, mali gozdiček 10 min iz Šila. mi hodimo tam. se pa strinjam, da to ni neki idelanega. Sam z malima ne grem še dalč, mogoče čez dve leti, ko bo kdo znal kaj povedat.




kolebnica -> RE: cres ali krk (28.4.2010 7:50:38)

Živjo, prosim, če mi lahko kdo pomaga oz.svetuje.
Letos bi radi šli na Cres pa me zanima, če je žekdo bi v app crepsa, app so videt kul, samo nikjer ni nobene
slikce od plaže. Ti app so v novem delu nekje 300 m od centra pa 100m od plaže, ki pa ni imenovana.
samo piše, da je prodnata. Hvala vam za odgovor.




Stran: [1]