Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Neredne menstruacije, ovulacija in klomifen 6.5.2010 16:08:49
|
|
|
|
maša23
|
anonimna...-odnose imama kolker morma...ne vsak dan 100%pa vsak drug da...več pa nemorma...
|
|
RE: Neredne menstruacije, ovulacija in klomifen 6.5.2010 22:53:40
|
|
|
|
lotkla
|
Midva sva prvega naredila takoj prvi dan, za drugega se sedaj trudiva že več kot eno leto in pol. Imam težave z neredno menstruacijo ki je ni, če jo ne sprožim z dabrostonom, po prvem jemanju klomifena, pa bo sedaj že skor tri mesece, pa jo še kar nisem dobila. Ginekologinja pravi da če jo v roku enega meseca ne bom dobila, naj spet pridem na pregled. Čepav naj bi bilo vse ok, zgleda da je mogoče res kriva moja prekomerna teža. Samo zakaj pa imajo druge "težkokategornice" lahko redno?!
|
|
|
|
RE: Neredne menstruacije, ovulacija in klomifen 7.5.2010 15:31:31
|
|
|
|
xena@alex
|
lotkla jest mam prevečččč kil maximalno 30kg pa imam redno vsak mesec je pa res da zarad debelosti nimam ovulacije.....trenutno sem na klomifenu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)
1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!