barve za tekstil? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:36:30)

Zivjo!
Nabavit moram barve za tekstil... pa ne vem kaksne naj kupim.
Ni treba da so ful kvalitetne pa tudi ne da so ful obstojne.
A ima katera kaksen predlog?
Razmisljam celo, da bi kupila kar voscenke, pa bi otroci z njimi risali po blagu.

Dejte mi prosim mal svetovat, ker sem res cist zmedena.:zmeden:

tesa -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:46:03)

V DM-ju imajo zelo kvalitetne barve za tkanino. Pridejo pa tam od 800 do 1000sit. Opereš in pobarvaš kar v pralnem stroju.;)

Anonimen -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:48:16)

Aja... blontna jaz..... sem pozabila povedat, da morajo bit to barve za rocno nanasanje (da bojo otroci sami risali pa barvali).

tesa -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:51:25)

A to je pa druga pesem:)-
To pa dobiš v trgovinah s hoby programom. Prometej ali podobne trgovine. Morajo pa biti kvalitetne, drugače se bodo sprale in otroško veselje bo šlo:zmeden2:

Anonimen -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:53:47)

Ma ne... ne rabijo bit kvalitetne, ker bojo itak na rjuhe risali, pa bojo uporabli rjuhe sam enkrat....

Anonimen -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:54:43)

Kaj pa prstne barve? Če ni treba, da so obstojne lohk tut s temperami rišejo:zmeden:

Anonimen -> barve za tekstil? (27.6.2005 11:59:45)

Hmmmm... prstne barve... ni slaba ideja!:)-:bravo:

Žirafca Helena1 -> barve za tekstil? (27.6.2005 12:35:08)

Jaz mam za risanje na majice barve od Waco in od Marabu. Sem enkrat šla v Prometeja pa so pod ceno prodajali stare zaloge. Ni barvam nič manjkalo, samo bolj goste so bile in jih lepo razredčiš z vodo. Tud tiste, ki so nove lahko razredčiš, da prišparaš.

Glede na to, da bodo barvali otroci pa ne vem, če se splača jih kupit, ker so kar drage, njim se pa lahko komot tisti mini kozarček okol obrne in grejo v maloro. Če tistih rjuh ne rabiš potem za postlat postljo ali jih razobesit na morebiten dež kot zastavo, ti raje priporočam prstne barve al pa kar temperke.
:miska:

Stran: [1]