Pajaca
|
Moje pogruntavščine :sloncek: rada sem lutala (to še vedno) in pri ene 5 letih sem zalutala v Maxiju.... pa so me iskal ko budale. Mami pr enih vratih čepela, teta pr drugih... fotr je pa letu gor pa dol... pa valda ma Maxi več vrat.... pol pa reče oč.. ej kaj pa če je slučajno šla k avtu, mogoče pa je le tko pametna, mam pa teta ma kje... pa evo mene pr avtu :sloncek: preden sem šla v šolo sem si zaželela it sama k noni na obisk, me da mam na avtobus (vozil do none, čez cel mest), pa pozabla pogledat kam gre. Pri bavarcu zavije proti garaži, jaz pa k šoferju in pravim, da gre bus narobe... pa pravi ja da gre v garažo, pa pove kje je postaja pa mi da mal drobiža, pa pravi saj ni dost ampak ti sam hit not vrž pa ne bo opazu..... ha ha od takrat nisem nikol točno plačala :sloncek: no pa moja manija so bile škarje. Pri 2 letih sem se skrila pod mizo in se postrigla, tko čist u živo.... da bom lepa za dedka mraza, pa hlače sem na trakce zrezala U jih je še povn, sam vmes sem se na sestro spomnla :pujs: njena prigoda z busom... ista fora, ona na bus, mami v službo... tam ene pru razred oš. Bus v garažo tamala gre dol, najde eno punco in ji reče kaj je blo, pa da ve kje mami dela, pa hodta po ulci gor pa dol, pa so bla tist dan vrata zaprta (drgač vedno odprta). Mami pa nona že gruntale kje je.. pa se po eni uri spomne tamala da pač ve telefonsko od mami, pa gospodična kliče mami... jaz mam pa vašo hčerko tlele v nami.... U pa še bratranc :kuza: sta z prjatlom zalutala (prvi al drugi razred oš). Pa so ju iskal po gradu... pa polcaji hodjo u strelce pa ju iščejo pa kličejo, onadva sta se pa u grm skrila pa režala k prtegnena, pa zvečer mirno dam pršla... ha ha cel dan sta se potepala Ok pa še moja tamala :duda: pusti fant piškote na omarci pr postlci.... pa se zjutri zbudi, pa se iz postlce sliš am am (10-11m) pa ok midva spiva naprej.. pa hrsta v postlci, pa le greva pogledat... postlca čist čokoladna, pa polna piškotov, ona pa vsa vesela am am... pa je piškote... Ma tko bo dost od naše familije, čeprav je blo tko, da so ble moje pa sestrine najljubše pravljice, ko je mami razlagala kaj je stric počel ko je bil majhen.... to bi vam napolnila cel rr
|