RMRM -> RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del (18.4.2010 0:06:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ja, res ni nobenih težav z njo, so pa zato pri ta srednjem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Njemu se pa ne da in ne da učit, men se pa meša. Sej drugače ni problemov, ampak šola, to pa ja. On bi vse, samo da se ni treba učit. Ti se ne moreš namesto njega, bo že pogruntal. Ampak saj on je pa res v ta hujših letih, sploh kar se učenja tiče. Se mi zdi, da so ravno toliko stari, da res še ne razumejo, zakaj se morajo učit. Ampak važno, da so druge stvari ok, veš! Se čist strinjam, da se ne morm namesto njega učit, samo če ga pustim bo zabluzil, pol je pa težko popravlat vse skupaj, pa še s slabim uspehom se težko vpiše na željeno šolo. Enostavno ne vem več kako naj ga zmotiviram. Sva uporabila že tudi meni prej popolnoma nesprejemljivo metodo(€), ampak tud to ne vem če bo zaleglo. Sej po eni strani ga razumem, v šoli vsi težijo, pol jaz doma težim s tem učenjem, skoz samo učenje, učenje, učenje. Samo dokler sam ne dojame, mu morm težit. Srčno upam da mu čimprej kapne, da nima druge izbire.
|
|
|
|