slovenka -> RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del (29.1.2010 22:48:05)
|
Didli, kaj je zdaj to s prvimi letniki? Kaj bodo pa po tvoje počeli? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kar pa delam, pa tudi sama ne vem, kje mi čas - recimo, da sem v porodniški dve knjigi napisala. Pa se mi zdi, da sem ves čas samo malo rihtala, pa v službi sem vse predavala, me ni nihče nadomeščal... Samo po drugi strani pa če pomislim, da sem ta mesec varuško plačala za 40 ur, pa recimo da je bila mala 15 ur pri sestri, to je vse - se pravi, da sem zelo malo v službi, večinoma delam, ko mala spi in pa kaj malega zvečer. Sem pa zelo učinkovita, to pa zdaj, odkar imam otroka, še sploh. Pa sem bila že prej... Samo zdaj recimo znam tudi v pol ure dve strani za knjigo napisati... Ampak če bi imela službo za 40 ur tedensko, bi bilo vse drugače. Tako da HB za to službo. Ker imam 6 ur tedensko obveznosti samo, pa še nekaj malega izven predavalnice, ampak bistveno manj od vseh vas. Pa zaenkrat tudi samo še enega otroka, kar je sigurno lažje kot tiste, ki imate tri... tako da ne me preveč hvalit.
|
|
|
|