aleksandra silvija -> RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del (26.8.2010 17:40:42)
|
Ojla! Kako ste mamice? Mateja polno zapšoslena, Slovenka tudi--kako npa naj bi bilo drugače ne? Ostale tud.... Sem po dolgem času včeraj malo pogledala vaše slikce na FB. Kolk ste vsi luštni! Pri nas po starem. Ta teden je zadnji, ko nismo imeli vrtca za J. in je bila res kriza. Morala srem biti v službi, res je nujno, on pa tudi mora delat. in potem je bil malo pri meni v službi, ampak je moral sedeti, biti pri miru in tiho kot miška....Se je kar naveličal. Malo nerodno je , če si v službi, delaš s stanovalci, imaš kak sestanek z zaposlenimi, stanovalci, njihovimi svojci, potem pa pride tvoju otrok s hipo.... Enako pri njemu. Je pri stranki, pa spet malo čudno to....Tudi neodgovorno do stanovalcev, svojcev, D. strank... V glavnem. Jutri gre v vrtec! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! To zadnjo noč sva kar bedela, razmišljala kam in kako bi z J. Meni ni preveč pasalo ga vzeti s sabo, njemu tudi ne...J. pa še najmanj. potem pa še P. cvili in joka, da je nimamo radi, ker J. lahko gre z mano v službo in z atikom, ona pa ne sme. Ampak ne moreš 2 otroka s sabo vlačit! Pa če sta 2, je velikooooo večja verjetnost, da si nagajata in je z njima v momentu več dela in neprijetnosti. P. in L. sta bila pri njegovi mami, P. vsa v solzah, ker bi bila raje z mano, J . pa v solzah, ker bi bil rad vsaj enkrat pri mami. Potem pa kombiniraj.
|
|
|
|