lunca14 -> RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del (30.4.2010 12:17:30)
|
Dan čvekice,ne slovenka,nisem šla včeraj laufat,ker smo meli obrez orehov,in se je zavleklo do devetih zvečer,tako,da so šli tud tamali spat ob pol desetih,prej se mi je pa mal keglalo,ma,kaj mi enej dela,to je za pop..........pol,sem ga pa kar pustila pa se je trmal in jokal,ma mora se mal osamosvojit od mene,ne smem it par metrov stran od njega že,mami,mami,roko mi dej,počak mi.............pol,pa še lun začne s svojo trmo............res so trenutno moji živci na preizkušnji,moram si vzet en dan frej in it nekam,sam zase,ponavadi je bil to frizer,ampak,nisem še za k njem tko,da mogoče depilacijo,vem sprostitev pa taka,ko bo bolelo,bom šla pa potlej še na eno kavo z frendico pa bo. Pri nas se je začela sezona cvetenja,kar pomeni da je maj spet bogi,in skoz kašlja,in kašlja,res dobro da smo lani dali ven mandeljen in žrelnico,ker drugače bi že bli v bolnici,tako,pa lahko saj diha,upam,da bo hitro mimo.Kej druzga novga,trenutno sem se vrgla v šivanje,krajšam hlače,šivam lukne,flikam,ker se mi je kar nekaj nabralo,pa relaksiram si živce pred prihodom eneja in luna.Prav sram me je,ker sem vesela da gresta v vrtec,ampak,res upam,da damo tole obdobje hitro stran. safi...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]vse najbolje za 4 mese[sm=darilo.gif][sm=darilo.gif]c
|
|
|
|