ssevin -> RE: povedati za poroko (8.1.2010 15:41:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sajablue Hoj! Zaročena sva od 6.10.2008. Zgodilo se je nekako tako: Bila sva skupaj že pred leti, vednar le pol leta....pa sva se čez čas spet našla...nakar sem po polletni zvezi zelo zbolela zaradi kontracepcije...življenje je viselo na nitki in bilo je izredno težko za oba... ko sem prišla k sebi sva se nekega večera na vikednu zaročila.....čez en teden sem povedala mami in najprej me je nadrla da kaj si misliva-zdaj sva stara 21 in 24 ampak ko sem ji povedala, da v najini težki preizkušnji, ki je zahtevala veliko strpnosti, čustev in odločitev, sva začutila da sva za skupaj.... no, zdaj živiva pri mojih že 7 mesecev v mali sobici in letos maja želiva povedat da se imava namen poročiti maja 2011.... zadeva je sledeča: Mojedva sta me spočela po nesreči in se poročila pri 21h..... bilo je bolj na silo kot ne vendar je očitno bilo usojeno.... njegova starša sta že precej starejša, bratt že 12 let poročen in oba že vesta za poroko, vsa nestrpna komaj čakata, naju vedno ko se vidimo sprašujeta če bova potrebovala kaj pomoči itd.... Jaz še študiram, dragi hodi v službi in poleg tega je poklicni športnik.... Nekako šparava da se počasi spokava od doma-kar bo največji šok-čeprav smo to temo doma že obdelalli....mami se zelo težko sprijazni da sem big girl now.... Kako naj poveva za poroko? Včasih kar kaj butnim med večerjo.....samo potem imamo vsi samo cmok v grlu, še posebej ko nastane smrtna tišina.... aja, koje oči izvedel za prstan se 3 dni ni pogovarjal z mano.... danes pa vsem kolegom in znancem razlaga kako je "naš" ta mlad priden in športnik in fejst itd.... Kaj naj? časa imam še zelo veliko, vendar se bojim, da ko pa bo napočil trenutek, pa bo en dva tri treba nekak spelat.... opcija, da jima povem tik pred poroko bo zelo grdo in bosta užaljena-v to sem prepričana.... konec koncev nista noben bav bav, samo zna se zgodit, da bo samo tišina cel teden in to je to...pa neka oporekanja.... grrrr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Eh to je še daleč, kaj boš zdaj govorila, brez veze. Mogoče še kaj pride vmes.
|
|
|
|