Podstavek v banjici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Aniiita -> Podstavek v banjici (8.1.2010 12:37:30)

A kdo uporablja v banjici za kopanje podstavek, na katerega se da otroka, da ga ni potrebno držati? Če da, kdaj (pri kolikšni starosti otroka) ste ga začele uporabljati?

Anonimen -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 12:39:27)

Ne oz. nisem uporabljala. Se mi zdi BV.

Urska09 -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 12:41:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Podpis!

kristinaj -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 12:45:30)

nikoli ker je brez veze.. otroka itak hitro skopaš, ga ne namakaš... kar ga namiliš, daš v banjico,malo umiješ in je že zunaj....

ko pa sedi, ga pa ne rabiš več  :=))

tassika -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 12:46:07)

sem ga včeraj kupila, mala je stara dva meseca in je zdaj dosti bolj sproščena v banjici in brca, ker ko sem jo jaz držala je bila kar malo trda, pa še z obema rokama sem jo mogla, ker drugače jo je bilo strah, zdaj pa jo posedim in jo polivam z vodo ona pa uživa.

Anonimen -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 12:48:42)

Jaz sem pa mojo punco do njenega 3. meseca vedno v banjico položila zavito v tetra planico in potem sem jo počasi odmotala a pustila v banjici, da se jo je skos nekaj dotikalo (poleg moje roke) in je ni bilo nič strah.

Čili 1 -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 13:18:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Podpis!

Enako. Men je še celo napoto delal.

PC Baby -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 14:33:05)

Mi smo imeli celo 2: enega manjšega in enega večjega in sta mi bila oba brez veze. Otroka boljše in lažje okopaš brez. Pa tudi bolj sproščen je brez - vsaj naš je bil.

Aniiita -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 15:50:12)

Ma midva jo ponavadi kopava oba- on jo drži, jaz umivam.. Danes bom pa poskusila sama, ker je on zadržan. Pa si mislim, da mi bo šlo precej počasi, če jo bom z eno držala, z drugo pa umivala..nočem, da se voda shladi..
Podstavek sem pa dobila ob banjici, tako da ga itak imam..zanimalo me,koliko stare lahko poskusiš dat gor.
Naša ima sedaj 2,5 meseca in vidim, daste pri dveh ene že poskusile, tako da bom tudi jaz danes..

Anonimen -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 15:53:53)

nastavek - brez veze.
samo v napoto ti je.

Katy78 -> RE: Podstavek v banjici (8.1.2010 15:54:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Ma midva jo ponavadi kopava oba- on jo drži, jaz umivam.. Danes bom pa poskusila sama, ker je on zadržan. Pa si mislim, da mi bo šlo precej počasi, če jo bom z eno držala, z drugo pa umivala..nočem, da se voda shladi..
Podstavek sem pa dobila ob banjici, tako da ga itak imam..zanimalo me,koliko stare lahko poskusiš dat gor.
Naša ima sedaj 2,5 meseca in vidim, daste pri dveh ene že poskusile, tako da bom tudi jaz danes..

Podstavka nisem nikoli uporabljala. Vedno sem ga držala z eno roko, z drugo pa umivala. Mali je ful živahen in je v vodi od začetka užival in posledično ful brcal pa nisem nikoli imela problemov. Voda se pa tudi ni nikoli shladila. Itak pa tako majhnega ne boš kopala več kot par minut.

Stran: [1]