Kranjčanke, rabim pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 9:49:31)

Punce,

že včeraj sem delala poizvedbo o dobrem zobozdravniku oz. zobozdravnici v Kranju.

Dve punci :bravo::bravo: sta mi svetovali dr. Slavca in dr. Bizjala. Imate še kakšen predlog oz. imate kakšno mnenje o tema dvema...?

Upam, da je danes kaj več Kranjčank na forumu ;).

Res hvala že vnaprej! :rozica:

modrooka mamica

Pajaca -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:02:33)

Jaz mam dr Kalana (dela v zd, sam ma kao privat).... sam ga je Lara fejst napizdla.... men je pa čist ok... sam je pa res da mi ni še nič konkretnega delal, mi sam pove da je vse ok. Aja je pa k njemu hodu fantov brat in bil ful zadovoljen.

Pr Slavcu sem bla pa prej, oz pri njegovi kolegici, samo je pa tako da je čist privat, da na koncesijo niso jemali, pa mi je bilo bolje če mam enega zobota na koncesijo, pa še vedno lahko plačam drugje če je treba. Je bilo pa fino tam... zelo prijazna zobarca, pa če je bila v dvomih je kar Slavca klicala če se on strinja z njo....

ta tretjiga pa ne poznam.

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:04:49)

ja iz kranja sm. pa mam tut sama probleme z zobarji :) tista dr. jarčeva k ma na laborah ordinacijo je ena krava z odnosom do svojih pacientom takim da ga ne omenjam. tako zvišenga človeka še nism srečala. no pri njej nism več. pol sem bla pa pri enmu dohtarji v zd-ju k mi je preobleku zob. je sicer ok naredu sam 100x sem mogla ke hodt k jim skos neki ni štrom delov in ni in ni blo narjen. pol k sem mu pa rekla za popust k sem 100x mogla letat sem pa ke, pa ka me briga njihov štrom sva se pa zapela :(

slavc je ok. oz ma celo zobobolnico in baje so ok. mislm da bom šla sama tut naslednič ke.

lp, lara

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:05:57)

no no ja tega kalana :)n nism se mogla spomnt kako se že piše :) hehe!
pa baje je ful kurbir - to mi je pa mat vedla povedat da se je enkrat ko je bla pr njem na stolu prov očitno na njo naslanjov pa obešov :)

lp, lara

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:12:59)

No no no... prosim mal na kulturo govora pazit... 8)

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:19:07)

sej ne berejo naš otroc :)-

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:22:13)

A ma katera tel. številko tega Slavca? A to je pri njem zaposlenih več zobarjev? Mi lahko poveste kakšen konkreten priimek? A ta Slavc potem dela na koncesijo al ga je treba plačat... Nisem najbolje razumela... :zmeden:

lp

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:23:35)

slavc tomaž ma v besnci svojo ordinacijo oz celo bolnco. je samo privat. telefonsko najdeš v imeniku. bi ti jo pogledala pa mi ne dela imenik :(

lp, lara

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:24:37)

U ja, ta je drag ko žafran! On in Ravnihar z Mlake sta najbolj znana kranjska zobarja, pa tud najdražja, sem jest slišala.

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:28:22)

:zmeden: hm :zmeden:

A potem katera pozna še kakšnega, ki je na koncesijo... in je v Kranju ali okolici... Ne bi rada zapravila celega premoženja pri zobarju... :zmeden:

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:31:27)

Dr. Debelakova, ki je včasih delala pri Slavcu, ima sedaj samostojno ordinacijo na Primskovem. Jo kar pohvalijo. Ima koncesijo, kako pa sprejema, pa nimam pojma.

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:32:24)

Še telefoni, pa vprašaj:
DEBELAK SIMONA DR. STOM. ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA
TEKSTILNA ULICA 17 (04) 201 53 00
(04) 201 53 02
(04) 201 53 03
simona.debelak@s5.net

Olivija -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:32:35)

Živjo,

ker sem čakala k utrgana na termin v zdravstvenem domu in po letu in pol ni blo nič, sem šla k dr. Kopač (nasproti črpalke na Zlatem polju). Zadnjič mi je pa potem naredila zadnjo plombo in sem ful zadovoljna z njo. Plačala sem pa za 5 zob okol 40.000, kar se mi v končni fazi ni zdelo pretirano, ker itak ne plačaš na enkrat.
Sem pa noseča, tako da kakšne injekcije mi ni dala, in moram rečt, da je bilo vse skupaj zelo neboleče in je bolelo po max. 30 sekund.

LP O.

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:46:10)

Splišni,

najlepša hvala za tole informacijo. :rozica: Se bom malo pozanimala.

Lp

viv_ -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:47:19)

Debelakova je kul (z mojimi starši so ful kolegi), skupaj z njo ima ordinacijo dr. Leljak - tudi Ok.

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 10:50:38)

No, Viv, hvala tudi tebi za tole oceno.

Če mi ne bo uspelo dobit ure, bom pa tebe malo uporabila za vezo ;).

pa,pa

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 11:10:37)

Samo v vednost - pazite kaj pišete o dr. in drugih takih osebah, za svoje mnenje namreč odgovarjate vi (spomnite se MONa in mnenj o nekem G).
lp,:fis:

Nisem vsega brala, sam vmes zasledila - za vsak slučaj.

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 11:16:54)

js svoje mnenje zagovarjam tut direkt v faco.

kaj pa je blo na monu?

lp, lara

Anonimen -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 11:17:23)

ja za to pa pravjo da je ful ok, sam da ne jemle novih, razn privat :zmeden:

lp, lara

modrooka -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 11:38:00)

kr, hvala!

lp

kepica -> Kranjčanke, rabim pomoč! (27.6.2005 11:55:31)

Olja!

Pa še moj predlog,če slučajno še nisi našla pravega.Jaz hodim k dr. Pihlarju v Stražišče in sem zelo zadovoljna. Ravno v četrtek grem tja,zamenjat zadnjo plombo,pol pa upam,da bo mir za nekaj časa.Oba s sestro sta zelo prijazna in grem vsakič brez strahu tja,sploh odkar mi vedno da injekcijo:ups: ker sem zajc za take stvari.
Sem bila pa prejšnji teden tudi na puljenju pri dr.Ravniharju na Mlaki.Vse pohvale.Zelo so prijazni ampak dragi.Ampak,če nimaš druge izbire,se splača.Jaz sem bila zelo zadovoljna in grem čez en mesec še enkrat.Potem mi bo k sreči zmanjkalo modrostnih zob:)-

Upam,da boš našla kakšnega finega zobozdravnika.

Lep dan ti želim
kepica

Stran: [1]