krst (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Naty*Taja -> krst (27.6.2005 9:39:26)

Mene pa zanima v kaj ste oblekle svoje fantke za krst?
Sem iskala po trgovinah, pa imajo sam za deklice tiste srčkane bele kiklce?!A naj fanta tudi v to oblečem? A ima katera to za prodat. Naš bo star tri mesece, ko bomo imeli krst. Velikost pa po moje tam nekj 74. Je že zdaj ful velik in močan pri dveh mesecih.

lex -> krst (27.6.2005 9:48:11)

Tud jaz sem se to spraševala potem pa sem mu dala gor bele hlače, belo jopco za v cerkev in ker nisem imela priložnosti, da bi našla bel body sem mu dala gor zelenega. drugač pa maš slikce gor pa si jih lahko ogledaš.
Jaz namreč nisem komplicirala ker je bilo full vroče in sem ga potem takoj preoblekla v kratke hlače.

ma-ja -> krst (27.6.2005 9:53:49)

Jaz sem ga oblekla v rjave hlačke in belo bombažno srajčko za zraven, čez pa jopico smetanove barve. Potem je imel pa še temno modro bundico, ker je bilo mraz. V glavnem, nisem komplicirala in vse je potem še lahko nosil. Tiste načičkane oblekice mi pa žal niso všeč.

Anonimen -> krst (27.6.2005 10:34:35)

Naš piki je imel iz H&M komplet čisto vsakdanji. Svetlo modre hlače, na hlačnici je bila miki miška, zraven pa svetlo modro-belo črtasto srajčko na gumbe, tudi z miki miškami. Bom ob priliki dala slikice v album.

jaz99 -> krst (27.6.2005 10:43:21)

Kolikor jaz vem nima skoraj noben fantek bele oblekice ali pajacka. Oblečeš ga v kavbojke(hlače) in lepo majčko,in to je to.Ali pa čist športno ,no glih cv trenerko ne , saj veš kaj mislim

Pia73 -> krst (27.6.2005 10:44:04)

Moj je bil star 3 mesece, pa mi je mama že ob njegovem rojstvu kupila tak bel plišast komplet. Pa smo se kar tistega poslužili. Pa smo imeli krst januarja in je bilo tako mrzlo, da se ga tako in tako ni videlo, ko pa je bil zavit v belo dekico.

Čim manj komplicirat pa bo!

babylove -> krst (27.6.2005 12:52:27)

Naš (6m) bo imel svetle kavbojke in belo srajčko.
Razen če mu bodo oče kakšen kostim kupili...

Anonimen -> krst (27.6.2005 12:54:19)

Lahko pogledaš v albumu - mornarski kompletek.

Stran: [1]