Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:38:41
|
|
|
|
biba77
|
zal ti ne znam pomagat... jaz sem imela vsak, ampak res, cisto vsak, ciklus s Klomifenom drugacen, ampak slabo pa mi ni bilo nikoli... :( Saj bo minilo...:rozica:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:39:48
|
|
|
|
svizc
|
jaz sem tudi prvi ciklus na klomifenu. blo mi ni slabo ampak sem ful čutla ovulacijo- bolečine in od ovulacije naprj skoz bolečine v trebuhu. ne pričakujem pa je 29/30.6.
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:40:26
|
|
|
|
Marina_
|
:love::love::love:Astra:love::love::love: Jaz tudi ne vem kaj je to-pa zakaj se mi to pojavlja zdaj ko bi mogel :hudicek: prit? Nebi rada na morju samo bruhala:grrr:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:42:14
|
|
|
|
biba77
|
Hmmmm, pac poskusi kaj ze zjutraj v postelji pojest. ce si :nosecka:, se bos tak navadila na to, ce pa nisi pa upam, da ti bo to vsaj slabosti pregnalo! :rozica::rozica::rozica: Ampak, mogoce pa bos ena od tistih, ki drzijo statistiko gor in je Klomifen "uspel"!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:42:39
|
|
|
|
naja78
|
če ga jemleš zjutraj in potem zbruhaš ni glih najbolj,ker se tabletke še ne vsrkajo v krvni obtok,zato ni pravega učinka.pokliči zdravnika.potem ti je najbrž dobro,ker ga ni več notri??????? ne vem no.
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:43:04
|
|
|
|
Marina_
|
Svizc-jaz sem tudi O zelo čutila- ampak druhih sprememb ni bolo(razen kilogramčki ki so kar narastli:grrr:).Zdaj pa bruham
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:44:01
|
|
|
|
Marina_
|
Naja-jaz sem klomifene že pojedla-zdaj bi morala :hudicek: že prit
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:45:06
|
|
|
|
Marina_
|
Astra če bi lahko kaj jedla bi bilo super.Mogoče pa živčki delujejo;)
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:55:14
|
|
|
|
Špelka
|
Frizerkica, jest mislim, da to ni po klomifenu. Sej če si ga že jedla, pa ti takrat ni blo slabo, je lahko odgovor le eden: :roza::roza::roza::roza:!!! Držim pesti zate! :miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:56:04
|
|
|
|
Špelka
|
Ja, še to: mogoč bi blo dobr že dons kakšen test narest, če jo jutr ne čakaš! Daboš na morju vsaj vedla pri čem si! Kdaj je bla pa O? :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 9:56:32
|
|
|
|
Marina_
|
Špelka-po resnici povedano da niti ne mislim na to da je :roza::roza: ME JE STRAH:((
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:00:38
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, Frizerka, vedla boš le, če boš nardila test al pa čakala še kakšen mesec! :)-:)-:)- Ti kar pogumno test v roke in je kar je! Sej če je od O že caa. 13 dni, po lti bo kakšen romed pa tud BC pokazal! Pa javi!!!! Držim pesti!!! :miska::miska::miska::miska::miska: Haha, mogoč pa že na morje odrinete trije!???!!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:18:55
|
|
|
|
anadejka
|
Vauuuu Frizerka men je tut tule tko sumljiv:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:jest tut upam da si dobla še enga srčka :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:24:31
|
|
|
|
BaGSi
|
sumljivo, sumljivo - kar hitro po test!:) :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 10:54:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! Tudi meni ni blo po klomifenu nikdar slabo in sem ga imela sedem ciklusov pa je blo vse ok. Ups tudi jaz je ne pričakujem :hudicek: na morju :morje: 3.7-4.7. LP MOjca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 11:17:27
|
|
|
|
PiaM
|
Ja, mogoče so pa te slabosti res drugega pomena.9nebesa Bi bilo lepo, a ne?:rozica: No, upam, da se boš na morju imela s tvojim :love: skrajno lepo in boš uživala ter da te :hudicek: ne ujame na dopustu in tudi ne doma, ampak se vrnete trije!:miska: Kdaj potujeta? Danes ali jutri? Mi gremo jutri in tudi jaz upa da :hudicek: ne dočakam zadnje dni na morju. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 12:24:50
|
|
|
|
naja78
|
e pol pa že,kar po test.:miska:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 12:47:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Pot pod noge in po test!! Mi bomo pa pesti držale za :roza:, ker je tole res čudno.....
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:14:17
|
|
|
|
Marina_
|
Pia m -midva greva v sredo-ob 4 imava letalo iz Brnika. Glede testa pa tako-res bom počakala ko pridem iz morja,ker me je strah.Saj vem da mi bo težko ampak tako je.:( Vam pa javim kako je ko pridem iz morja-OBLJUBIM. ....čeprav me je strah bom probala odklopit tisto kaj se je zgodilo pred enim mesecem-želim si da bo tokrat vse ok
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:24:53
|
|
|
|
Špelka
|
Držim ti pesti, kakorkoli bo! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Pa lep dopust! :morje::morje::morje::morje::morje:
|
|
|
|
Jutranje bruhanje po klomifenu 27.6.2005 14:25:30
|
|
|
|
Špelka
|
Aja, pa sevede javi, ko bo kej novga! :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?