Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sky -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 13:10:17)

Pozdravljene:)!
Še ena mariborčanka, ki še kar čaka (zgleda, da bo še en čas:zmeden:, čeprav mam "filing", da mi bo trebuh glih zdaj razneslo:().
Men trenutno največji problem delajo obiski WC-ja:ups:. Poleg tega, da se kar sesedem na školjko in me je strah, da bom enkrat "falila", potem samo gledam, če je kje kaj rdečega, pa sluzastega, pa "čepastega"...:ups: (na začetku sem skozi gledala in cvikala, če je kaj krvavega, zdaj pa spet ti problemi (samo da zdaj čakam, da bi kaj bilo:zmeden2:). Madona 'mamo ženske probleme:)-!
Meceno, lepo da si se vrnila na Štajersko:bravo:.
Pravljica, tebi se pa hitro približuje D-day ;).
Nič, grem spet :kuza: malo gnjavit.
Uživajte:rozica:!
Saša

LONA13 -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 13:22:43)

Tinka in Pupa,
jest sm pripravljena. Prejle sem kupla še pleničke za enkratno uporabo, pa muziko za nad posteljco. Zdle še torbo za tamalčka napakiram, da bo :love: sam zagrabu pa prnesu.Lupinca čaka, edin jogi za posteljco še čakam (a si mislte dobavni rok je tri tedene - to je še hujš kokr pa da bi avto naroču):)-:)-:)-:)-:)-.

Trebuh se mi je spustu, ven mi leze vse mogoče - tko da sm une vložke za plodovnco uporabla. Bomo vidl kaj bo pokazal.

Pupa moj bo tud užival če grem na vikend paket v porodnišnco, k ga bo lahko fajn žuriral. Sem mu rekla naj me vsaj zadnji dan iskt pride.:)-:)-:)-:)-.

Madona sem se razpisala!

Talči -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 13:31:14)

Ku ku,
MB - če se boste dogovorile za :kava:, jaz sem tudi za! Omejitev razen četrtka načeloma ni.
Predlagajte kdaj in kje...

LP
Talči

Pravkar sem si spakirala torbo za porodnišnico. Nikoli ne veš, kdaj te preseneti, čeprav kakšna 2 tedna še kar naj počaka...

Sedaj pa :duda: prav pridno mamico pod rebra brca.
Ja, pa do lekarne še moram stopit. Samo to mi še manjka. Pa še zadnje stvari moram oprati, pa bo tutto completo!

Vroče pa je že zdaj kot :hudicek:.

Anonimen -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 14:31:35)

Evo, Julke moje...sem bla na CTGju, pa je pokazal, da je tamalemu tko fino notri, da nič ne kaže, da bi hotel it ven v Svet :grrr:
Sicer je moja zlata G čist prepričana, da bom konec tedna že v porodnišnici...mi je dala pa fajn fajn nasvet; citiram: "Reci možu nej te ene parkrat fajn nabriše!" :)-
Skratka, sem pa prepričana, da imam itak premal sreče v življenju, da bom rodila konec tedna :(( pa sem se še z dragim skregala :(( ker sem sitna :( in to samo zato, ker moram počakat še teh 10 dni :( moja G gre 15.7. na dopust in je rekla, da bo poskrbela za to, da bom prej rodila :bravo: se pravi še ta pa še naslednji teden pa mogoče še en naslednji :( sranje :grrr: kaj mi pomaga, da mi tam piše ONLY 10 DAYS TO GO :grrr:

Brez veze...grem dat kouter čez glavo, ker drugač se mi lahko še ZMEŠA :((

LONA13 -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 14:38:11)

Ej Tinka glavo pokonc,
tko sm bla jest v petek težka, ko mi je g. isto rekla kot teb. A mislš da bo pr men v sredo kej drugač?!V sredo bom tud jest mela only 10 days to go! Baje pomaga če po štenga hodš gor pa dol - da dobiš popadke.
A greva na turnejo na ljubljanski grad na stolp! Mogoče bova pa kej popusta dobile:)-:ups:.

:)8);):)-:bravo:9nebesa:(:((:zmeden::ups::love::hudicek::duda::modri::roza::torta::darilo::rozica::grrr::morje::angel::racka::metulj::miska::zajcek::sloncek::kuza::muca::pujs::kava::nosecka::zaspan::zmeden2:

Grascakinja -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 14:47:58)

Kaj zdej :zmeden:? Nič cagat, Tinka! Pod kouter greš lahko samo hitr orng :sloncek: seksat, pol pa po štengah hodt pa okna pomivat! Pa maline pupat! Alo, gremo! Jest ne bom sama v porodnišnci, ne ne, ni pardona! :)- Vidve z Lono kr lepo pokita na ljubljanski grad, jest bom pa doma gorpadolala!

Kaj je Antigona pisala, da bi se pr Žabarju dobile? Joooj, men se prov lušta po enem sladoledu, ampak 10 dni pred rokom nisem več v stanju za v avto se vsest pa pelat... :((

LONA13 -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 15:07:35)

Jest bi tud ful sladoled, sam do centra se mi pa tud res ne da več pelat - eno turo na teden še zmorm, pol je pa konc. Kdaj bi se to zmenle za sladoled?

Ampak pupa jest mam res filling da bomo še neki cajta tuki na forumu jamrale!...:((:( Murphyev zakon po slovensko.

Mormo si želet da bi bile še čimdalj časa doma v enem kosu - mogoče no pa potem kej.

Dari -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 15:12:20)

Ojla!
Jest sem pa dons tud sitna. Ne vem al zato, ker sem ponoči sama spala, ker je :love: ponoči delal, ali zato ker sem zjutraj stopila na vago in mi kaže skoraj +16 :((:((:((, ali ker sem celo dopoldne v vročini letala po brezveznih opravkih z avtom brez klime, pa še ventilacija je crknila :grrr:. Skratka, zdajle sem pri mojih in štriham ograjo in vse mi gre na živce in komaj čakam da bo nočka, da se stisnem k :love: in zaspančkam in se zjutraj zbudim v upam da lepši dan.

Pa malo me že stiska pred porodom. In ravno ko sem miselna vse za :duda: oprat je nekaj crknu še pralni stroj in popravit ga pride šele v sredo ali četrtek. Pa to ne more bit res, da 3 tedne pred rokom nimam še nič oprano in ne pripravljene torbe zase niti za :duda:. Obup. Naj vsaj malo zamuja in namesto 18 prijoka na dan tam nekje 26. To bi mi blo čist všeč.

Ja, pa noge mam take ko :sloncek::sloncek::sloncek:, sem šla zadnjič samo zato do G, pa je urin vredu, pritisk tudi, tko da tko pač je. In pol skušam čimveč počivat pa itak nč kaj ne pomaga, zato bom rajši še malo delala. In pol kak teden pred PDP si bom vzela čas in POČIVALA. Samo naj me ne prehiti, da ne bom vsa zmatrana.

Ne bom več jamrala.
LP :metulj:

malika -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 19:52:34)

Vse prisotne, kaj pa Cipresa?

nekam sumljivo je ni 8)

Grascakinja -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 20:19:15)

Ja, da ni še ona šla med junijke....
pa jest pogrešam tud eno zvezdico22, ki je bila nekoč z nami, pa se nič ne oglasi - že kar precej časa... se kera spomni?:zmeden:

LONA13 -> Julijke, ste že vse rodile ali kaj??? (27.6.2005 20:37:41)

Cipresa je bla nazadnje na rr v petek 24.6., če se ne motim - pa takrat je rekla da jo ful šraufa?:zmeden:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]