Urska09 -> RE: nočno dojenje (8.1.2010 12:28:36)
|
Naša se je začela pogosto prebujati med 5. in 6. mesecem starosti. Joj, kaj vse smo prebrali in sprobali! Najprej sem pomislila, da je lačna in sem ji v flašo AM (ki ga je dobila vsak večer po dojenju) začela dodajat riževe kosmiče. Nič ni pomagalo. Če je bila "dobra noč" sem vstala "samo" 2-3krat, včasih pa se je zbujala tudi na pol ure. Od vsega je najbolj pomagalo, da sem jo takoj vzela k sebi in podojila. Čim se se šla neko "nočno vzgojo" je bilo slabše. Čist te razumem, da si utrujena. Midva z možem sva bila včasih kot dva zombija. In jamrala, kdaj bo že minilo. Edina tolažba mi je bila, da se je tudi moj starejši sin prebujal v približno istem obdobju (pa ni bil dojen). No, pa je minilo. Pri obeh. Med 9. in 10. mesecem. Če danes pomislim za nazaj bi rekla, da so bili glavni krivec zobje. Prva noč, ki smo jo prespali brez vstajanja, dojenja,... (od 8ih zvečer do 6ih zjutraj) je bila pred dobrim tednom, ko ji je zrasla še zadnja dvojka. Od takrat naprej SPIMO [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Aja, stara je pa 10,5, mesecev.
|
|
|
|