tinkatonka -> februarčice (27.6.2005 9:20:58)
|
Hojla! No prav super, da si odprla tole temo. Je fino prebirat, kako se počutite ostale. Ja sem zdaj v 7 tednu nosečnosti in odštevam dneve do prvega pregleda pri G., ki ga imam šele 12.7. takrat bom v devetem tednu nosečnosti. Kar se mi zdi OK, saj se bo srček baje že slišal. Mislim, da ni prepozno če imaš pregled v 11 tednu, tudi moja prijateljica,ga je imela v 11 tednu, pa je bilo vse ok. Glede nosečniških slabosti....imam napade, ko bi popila 3 litre naenkrat, zaradi vročine. Potem pa ležim na pojstelji in se tud premakniti ne morem. Posebej zvečer mi je majčkeno slabo, ampak res majčkeno, vso to slabost pa pripisujem predvsem temu, da ful preveč naenkrat popijem in sem potem kot balonček. Drugače pa nimam posebnih težav, se pa vsakič, ko me majčkeno preveč špikne v trebuhu ustrašim da ja ni kaj narobe. Sama pa opažam, da sem zadnje čase mal tečka. ne vem ali je to zaradi podivjanih hormov, ki plešejo po mojem telesu, ali zaradi česa drugega. Upamd a me moja tečnost hitro mine. Moj :love: je sicer zelo potrpežljiv in se na koncu smejiva moji tečnobi (oba), ampak upam da me to res hitro mine. Poleg diplome, gradnje hiše, nosečnosti in priprave na poroke verjamite, da mam kdaj vsega dost in bi rada samo kam šla na :morje: se relaksirala! Bo že... No pridne bodite, čuvajet svoje :duda: in naj vas vaši :love: razvajajo! Tinkatonka
|
|
|
|