bruhanje po dojenju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

bebika -> bruhanje po dojenju (27.6.2005 9:02:14)

Lep pozdrav vse mamice in :duda: . Sama še sicer nisem mamica, imam pa vprašanje od prijateljice. Ima namreč 2 meseca staro :roza:, ki izredno rada je. Mamica ima tudi zelo veliko mleka, problem pa nastane po dojenju. Kmalu po njem začne njena :duda: bruhati mleko. Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo in kaj lahko naredi.
Že v naprej se vam zahvaljujem za morebitne odgovore in pomoč mamici, ki jo že malce skrbi.

lp bebika:nosecka: 22t3d:duda:

lex -> bruhanje po dojenju (27.6.2005 9:14:02)

Od mojega :love: sodalevec ima :duda: :modri:, ki je tudi bruhal pa sta mu dajala rižek zrven (mislim, da riževe kosmiče). Si je pa mleko ven pumpala. Najbolje je, da pokliče svojo pediatrinjo.

Anonimen -> bruhanje po dojenju (27.6.2005 9:52:22)

Bruhanje oz. polivanje po hranjenju takih majhnih otrok je čisto in popolnoma normalna stvar. Kar je več, gre pač ve, zato se pa tudi podirajo kupčki. Drugo pa je, če otrok bruha v loku, tu je treba do pediatra zaradi refluksa. Ampak mislim, da je tu vse čisto normalno. Naš je tako bruhal po hranjenju do enega leta :ups:
Naj nikar ne komplicira s kakšnim iztiskanjem in dodajanjem raznih sestavin :zmeden:

Magi* -> bruhanje po dojenju (27.6.2005 9:57:22)

pri nas je bilo enako. sem se na začetku sekirala, potem ugotovila, da blazno napreduje v teži - torej je šel ven dejansko višek. sčasoma se je stanje normaliziralo. pri 6. mesecih ne poliva več.

Baby -> bruhanje po dojenju (28.6.2005 10:28:07)

Oj!

ali bruha v loku??? Fino bi bilo to vedeti.
Če samo poliva se preveč naje (je požrešna) in gre višek ven.

Povej kaj več.

Stran: [1]