pozdravljene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

žiža -> pozdravljene (27.6.2005 8:37:34)

Uf, že celi trije tedni so minili od kar sem zadnjič prižgala računalnik. Med tem smo bili na morju. Bilo je super. Ta mala je ful uživala, malo se je namočila tudi v morju, čeprav je imela voda dobrih 20 stopinj. No, ko smo prišli iz morja smo dobili prva dva zobka. :bravo: Brez težav in bolečin :sloncek:
Prejšnji teden sem potem šivala ko nora sestrino poročno obleko pa še sebe sem mogla oblečt. In je ratalo. :bravo: Tako smo imeli v soboto eno dobro ohcet. Danes pa končno zlo na izi diham in spet uživam na RR.
Aja še to, dobili smo tudi novo stanovanje, selimo se konec avgusta :bravo: :kuza: :bravo:
Kaj pa kaj novega pri vas?
Lp žiža :rozica:

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 8:44:54)

pr ns so pa nove norice :)

lp, lara

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 8:52:18)

Samo da si uživala to je važno edino termin ste imeli ko je bilo:morje:še hladno...sedaj je že mlaka.
Da ne rečem bazeni...manjka samo še da z seboj vzameš petršilj zeleno in korenček vržeš v bazen in evo ti župca:)-:)-:morje::morje:

viv_ -> pozdravljene (27.6.2005 8:57:10)

Mi smo pa dali LARI norice :)-

žiža -> pozdravljene (27.6.2005 8:57:47)

uf tale župca
Ma ni blo panike z vremenom. Sicer pa ta glaven dopust šele pride :sloncek: :morje: :morje:
Lara kje ste pa norice staknili? A v Kranju kaj razsaja? No sej prej jih skoz daš bolš je.

žiža -> pozdravljene (27.6.2005 8:58:40)

a tako torej so ble norice darilo

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 9:01:24)

hehe ja to je blo :darilo: mirne tisi pred točno tremi tedni :) mirna hvala! :rozica:
najbl smešn mi je pa to da smo bli v soboto ko še ni blo pikc na bazenu v kranju in smo vrjetn okužl vse otroke, ki še niso bli pike nogavičke :)-

se že v naprej opravičuejmo :) hehe!

lp, lara

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 9:19:30)

Uf, tebi se je pa dogajalo.

Jaz jih tudi pričakujem, čeprav jih ne bi ravno pred morjem, k je zadnjič v ambulanti ena punčka v čakalnico uletela z noricami. Sicer neposrednega stika z našim ni imela, ampak vseeno, Mislite, da je bilo dovolj?

Margareta -> pozdravljene (27.6.2005 9:29:25)

Al bina upam, da jih ne dobi. Jaz sem bla 2 meseca noseča in moja skrbna sestrična privleče na rojstni dan mojega nečaka, svojega otroka z noricami. :(
Tam pa cel kup otrok.

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 9:34:52)

In ti noseča! :grrr:

Anonimen -> pozdravljene (27.6.2005 10:24:31)

pa še nisi mela noric ko si bla noseča?

Margareta -> pozdravljene (27.6.2005 13:34:51)

nisem mela in jih takrat tud nisem dobila, hvalabogu.

Stran: [1]