Danes grem na morje :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:30:10)

Kolk je pa dala zanjo :zmeden2:

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:30:33)

30 milijonov.

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:32:24)

Kje pa to?

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:32:52)

:)-:)-Ja splišni ji že tako paše..jaz pa tako zapiram zvečer okna,da ja ne bi bulili sosedje noter...že tako vejo več o nas,kot mi sami in v tej pasji vročini v gatah in modcu okol skačemo.:)-

Pajaca -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:36:23)

ha ha neva, jaz pa v modrcu peglam na balkonu, pol je pa sosedom mal nerodn, pa ne gledajo več gor, če sem tam al me pa ni...... Pa še veselo pomaham če kdo ful bul.... ma ja niso navajeni....

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:36:24)

Veš kaj Neva, jest se pa lih zato ne zapiram!!!!:)-:)-
In ne boš verjela, so sedje nabavli nove žaluzije:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Od prvega dneva, ko smo stanovanje začeli prenavljat pa do pred enega meseca nisem niti enkrat videla, da bi imeli dvignjene žaluzije. Pred enim mesecem so imeli en dan roloje gor, ker so montirali nove oz. montirali rolete :)-:)-:)-:)-:)-:)-
Ampak po tistem jih spet niseo več dali gor:zmeden:
Ne vem kako lahko živijo v polmraku. Mogoče so vampirji:zmeden:. Jest pa še zaves nimam, ker hočem met svetlo stanovanje...

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:39:41)

Mogoče imaš pa Maria Galuniča za soseda, on menda ne dviga rolet sploh :)-

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:42:54)

Ma mislim, da ne ker tam sem uspela videt, da živijo eni štirje različnega spola...:zmeden:

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:44:39)

Ne vem, meni bi bilo to zoprno, če bi me skozi eni gledali. Pa to je čisto blizu, na 10 metrov. Potem moraš nekaj reči. A zdaj boš pa vsakič, ko se boš približal oknu, mahal in se smejal ter fraziral o vremenu. Meni so se te sosedje zazdeli kot eni bebci. Sedijo na klopcah pred svojimi hišami in buljijo v sosedova okna in balkone. Kadarkoli se približaš kakšni odprtini, te z odprtimi usti gleda kakih 10 obrazov. Čudno, res čudno.

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:50:36)

Ja no ljudje so firbčni,bolano firbčni:(
pikecO sej sam zvečer zapiram,jaz brez svetlobe krepnem imam tudi rada svetlo v stanovanju.Še sreča,da imamo hišo,ki je samostojna in ni pripopana na sosedovo(zardi tega so nam fouš,ker je edina v naselju):)-

viv_ -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 9:54:33)

pikec0 - 4 različnega spola... en m, en ž, kaj sta pa ostaladva? :)-:)-

Splišni - barve mamo OK, mam v albumu sobico... bolj nežno bi blo težko. Sicer pa po stanovanju prevladuje modra in bela? Najbolj "modra" je bla sedežna, pa je že tok abšlesana in zaflekana, da je tut OK :)-

Mi smo doma tudi brez zaves, žaluzije mam pa sicer skoz dol, ampak odprte (ne vlečem jih gor pa dol, samo odpiram in zapiram jih) - ampak mamo tako lokacijo, da noben not ne vidi... No, iz Šmarjetne gore bi lahko gledali s full hudom daljnogledom ;)

Anonimen -> Danes grem na morje :) (27.6.2005 10:03:52)

Viv, mogoče vesoljčka, mogoče hemafrodita, mogoče...:zmeden:
Če so pa žaluzije skoz dol in jih srečam sam k cunje pobiram, pa kdo od njih uleti na balkon.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]