|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črna gora
27.6.2005 7:58:39   
wawa
Evo punce vašo pomoč rabim. Julija se odpravljam v Črno goro, daj pa problem - avto. Imam samo osnovno zavarovanje, če zdajle sklenem še kasko pa proti kraji, me pride okrok 40.000,00 SIT (kar roko na srce ni malo)

Zdaj pa me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje z Črno korom ali kaj veste ali res toliko kradejo ali ne???? Torej kar se da veliko informacij potrebujem.....helllpppppppp:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Črna gora
27.6.2005 8:06:26   
viv_
odvisno od avta - če imaš VW, Audi BMW potem ja... pa če je relaticno nov letnik... sicer pa ni take panike...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Črna gora
27.6.2005 8:14:35   
wawa
Mam Pegeota 206 SW(to je una tadolga verzija) je pa star 3 leta.........

Hodili bomo pa več ali manj po turističnih točkah, tako da mogoče bi lahko avto več ali manj kje med ljudmi pa gužvo parkirala??

A potem tele VW pa Audije bolj kradejo?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Črna gora
27.6.2005 8:17:28   
viv_
Ma ja... nemce kradejo, ker se dobro prodajajo na črnem trgu... Sicer je pa bolj varno tam, kjer ni ljudi, kot pa turistični kraju... V enem selu s 100 prebivalci ti ga ziher ne bojo ukradli, ampak mislim, da se ni za bat... Mogoče reskiraj tistih 5.000 (ali pa še manj) pa kupi kljuko za volan zaklenit...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Črna gora
27.6.2005 8:17:47   
Anonimen
Ko sem brala tvoj post se mi je utrnilo uprašanje.wawa a imate na razpolago kakšen star avto?Takega,ki ga nihče ne bi niti pogledal.
Na žalost v Črni Gori deluje mafija s polno paro.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Črna gora
27.6.2005 8:25:05   
cekrček
Wawa jaz imam enak avto kot ti pa se tudi nisem upala iti z njim v Budvo , no pa smo šli potem z Golfom ampak ko sem tja prišla me je kar na rit vrglo kok dobre avtomobile tam vozijo tko da en P 206 sw prav "beden " izpade.Mislim da se nimaš kaj za sekirat, mi smo imeli samo ključavnico za volan pa je bilo vse ok.To je bila moja izkušnja z avtom.Našega P206sw verjetno med vsemi tistimi "makinami" sploh povohali ne bi :-))

Lepo se imej , pa uživaj na morju.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Črna gora
27.6.2005 8:28:02   
Anonimen
Svoje avte siguren ne bojo kradli..po tujih je raje poseči:)-

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Črna gora
27.6.2005 8:31:21   
viv_
wawa - a greš s tipom? k črnogorci so pa toooooooook fejst tipi...

evo ti jih dam v album!

Samo za uporabnike te debate - geslo je: mn

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Črna gora
27.6.2005 8:36:48   
viv_
mater ja - ne najdem fotk, morm najdt na eni mašini kle... povem ko bo!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Črna gora
27.6.2005 8:38:02   
wawa
Saj res ključavnica za volan, odlična ideja......jo bom poiskala....

Ma druga izbira avta s katerim bi lahko šli je VW, golf karavan star 4 leta, ki ima po vsej verjetnosti natanko enako možnist kot moj da je ukraden......Sem že razmišljala če poznam koga s slabim avtom, samo si nebi upala tvega z avtom nekoga drugega, kaj pa če tistega ukradejo.

Uf res ne vem kaj mi je da takole kompliciram, samo res si ne predstavljam brez avta ostat!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Črna gora
27.6.2005 8:45:00   
wawa
:)-:)-viv, žal grem s tipom, pa enim že zelo vidnim bodočim članom v trebuhu, tako da žal zali makednoci odpadejo...........bom pa z veseljem svoje učke na njih popasla, da bodo le moj avto primeru pustili:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Črna gora
27.6.2005 8:53:25   
viv_
ma odkar sem s porodniške ugotavljam, da nič več ne najdem na računalnuiku :grrr:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Črna gora
27.6.2005 10:41:45   
viv_
No, slikca je not... sam ni lih najboljš kakovosti :) so pa osebki kakovostni :)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Črna gora
27.6.2005 10:58:36   
wawa
mmmmmm ni kaj odlično izgledajo.........

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Črna gora
27.6.2005 11:24:43   
baguSka
EVO IZ PRVE ROKE!!!!

NE KOMPLICIRI!!!

TEGA DOL NI VEČ!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Črna gora
27.6.2005 11:25:54   
nikitta
lansko leto smo šli v ČG in nismo imeli nobenih težav...seveda tudi z avtom ni bilo strahu. Sicer pa povsod kradejo...tudi Slovenija ni izjema, ravno nasprotno.

Lep dopust in srečno pot!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Črna gora
27.6.2005 11:28:38   
baguSka
Ne res še enkrat. Midva sva šla lani in tega dol tud pod razno ni več. To so nama tud vsi ostali potrdil k so bli dol. Sploh ne u Budvi. Midva sva šla lani dol s tanovo Renault Laguno Karavan in ni blo nobenga problema sploh. Sicer sva mela avto v hotelski garažni hiši, ampak sva šla kdaj pa kdaj tud vn in sva recimo pakirala ob cesti in nobedn tud pogleda ne. Res. Jst mislm da se ti ni treba sekirat.
Prvo noč sva sicer spala u enmu drugmu hotelu in sva parkirala kr tko ob cesti. Pa sva unga receptorja vprašala če je morva vse stvari vn pobrat če je kej nevarnosti pa se je samo smeju. Sicer nama je pa oblubu da bo on skoz gledu avto da nč ne bo z njim.;)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Črna gora
27.6.2005 11:36:03   
wawa
O hvala to je pa res super slišat, saj vem da včasih ljudje malo pretiravamo...

Tudi nas so pred leti strašili ko smo šli na Slovaško Češko in Polsko, da bomo ostali brez avta, pa se ni nič zgodilo, celo v Krakovem ne, kjer menda kradejo ko žolne....je pa res da smo imeli takrat Reno 19.

Ma saj sva se zdaj lih menla, bova kupila tisto čudo za na volan, pa dva kolega ki tudi gresta pa mata kasko naju bosta zaprkirala, kadar bomo kje tako....

Nebi si rada že preden grem uničla dopusta s sikiranjem......malo bom pazila kje prkiram, koga malo podkupila na parkiriščih da bo pogledal avto (to smo delali na Polskem)...pa bo

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Črna gora
27.6.2005 12:35:56   
baguSka
Točn tko. Mi smo bli tud letos na Slovaškem pa nč ni blo.;) Ne vem no. To je blo včas. Zdej tega ni več. Brez strahu.;)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Črna gora
27.6.2005 13:05:20   
al1*
Ni tudi gremo letos v Črno goro - spali bomo v Budvi in na Žabljaku. Smo bili že pred štirimi leti in je bilo super. Glede avtov - mi smo se odločili za hotel z parkiriščem - ne samo zaradi varnosti, pač pa tudi zato, ker je z parkingom kar problem.

Kam pa greste, če ni skrivnost?

LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Črna gora
27.6.2005 13:07:25   
baguSka
Ja to je res. Če vzameš oz. plačaš nekje parkirišče je tudi zavarovano in ti sploh ni treba skrbet.;)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Črna gora
27.6.2005 18:32:18   
Sibil_
Jaz imam pa kar nekaj žlahte dol in ni res, da ni več tatvin.
Sem vprašala bratranca ki živi dol da če naj avto zavarujem če grem k njim, pa je rekel da ti nobeno zavarovanje dol ne pomaga, če se kaj zgodi.
Nič ni še pošlihtano, zakoni so,ampak ji upoštevajo al pa ne, poleg vsega pa že tri leta poleti ZMANJKUJE VODE.Pazite se da ne boste brez vode.:(
LP, pa info iz res prve roke!
Sibil

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?