Vrocina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Yasminka -> Vrocina (27.6.2005 7:38:43)

V petek sem naredila res eno bedarijo! Proti veceru sem se odpravila v Interspar...v najhujso guzvo! Pred blagajnami so se vile dolgeee vrste. Tik preden sem prisla na vrsto, mi je postalo slabo in kar naenkrat ... tema. Moj :love: me je k sreci ulovil in me spravil na zrak.
Zdej pa sem kar malo prestrasena. Kaj ce se mi to zgodi, ko bom sama, npr. na avtobusu... Kako to vpliva na otrocicka?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2005 8:07:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pajaca -> Vrocina (27.6.2005 8:57:26)

Pravilo št 1... vedno nosi s sabo flašo vode in kaj za pogrickat

št 2... čim ti ni dobr, pejd iz trgovine, avtobusa.... ven na luft.. pust vozek tam, pa pejd ven... pa magar pol nazaj not do konca u šoping

št 3.... izogibaj se gužvi, kar se le da, če se da

št 4... če pa res ne boš preprečla padca, se čimprej poči natla.... bo manj škode kot če s celga padeš dol. Pa magar sed par minut na tleh v trgovini, če bo kdo mim pršov pa čudn gledu, naj te ne mot... bolj to, k pa da te potleh pobirajo.

Grascakinja -> Vrocina (27.6.2005 9:36:46)

In priporočilo:

če si nosečka, se zgužvaj naprej! Meni se zato dopade Leclerc, ker ima blagajno za nosečnice in tam ni pardona!

rija -> Vrocina (27.6.2005 9:54:59)

Dokler si živa, je tudi z otrokom vse vredu. Sekiranje brez veze... Če pa boš sama, te bo pa že nekdo pobral, saj so še prijazni ljudje. Ne obremenjuj se s takimi stvarmi v naprej. Uživaj.

Stran: [1]